Sunday, May 21, 2006

Fiesta suostui vihdoinkin taipumaan tossuloiksi. Onkelmahan oli siinä, et kuvittelin ohjeen Rowan Handknit DK Cottonin olevan kuin Novitan Samos ja et se taas olis kuin Sandnesgarnin Mandarin Fiesta. Sopivaa tiheyttä koitettiin saavuttaa niin kaksin- (ohjeen mukaan) kuin yksinkertaisellakin langalla ja mahdottoman monella eri koukkukoolla.


Tässä kuitenkin ihan yksinkertainen lanka, vitosen koukku ja ihan ohjeen mukaiset silmukkamäärät. Reunoja napakoittamaan virkkasin vielä kerroksen valkoisella Samoksella nelosen koukulla. Niin ja ohjehan on Erika Knightin Tyylikästä virkaten -kirjasta.


Seuraavaksi valkoinen Samos loikkaa väripataan ja hullu värjääjä haaveilee sen muuttuvan ruskeaksi. Muuten tänään on nautittu (vaihteeksi) auringosta, istuttu autossa kaks tuntia mennen tullen yhden pienen prinsessan ristiäisiin (oli reissun arvoinen tilaisuus ja tuli nätti nimi) ja päivitelty tätä ihmettä. Niinpä niin, kun on oma itsensä ja tekee sitä mistä itse tykkää, uskoo siihen, eikä piittaa muiden mielipiteistä, niin sitä saattaa saavuttaa jotain mistä ei oo koskaan uskaltanut edes unelmoida.


2 Comments:

At 9:11 PM, Anonymous Anonymous said...

Hienot tossut tuli, jotain koulutyttömäistä noissa on :)

Ajattelin kiittää inspiraatiosta, oon virkannu pussukoita sun mallin mukaisesti tässä viime aikoina. (kuva pussukasta sun blogissa 21.8.05) Ihania tuli ku viimein sain vuoret ja vetoketjut kiinni, kiitos!

Ja Samoksen värjäämiseen onnea matkaan, olen ite värjänny lollipoppia tummanruskeaksi Nitorin yleisvärillä. Hyvää tuli!

 
At 10:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Ja nyt siitä samasta langasta musta Lordi-pipo alulle.... ja sassiin ;) -Terde

 

Post a Comment

<< Home