Sunday, April 16, 2006

Villapuodista läks mukaan tällaisia...

-ihanaista puuvillaa välikausihuiviin, sillä tästä saavista ei kerta kaikkiaan löydy sopivaa huivia tämänhetkiseen ilmanalaan :)


-Debbie Blissin Mayaa ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että sitä ei enää tehdä. Ja sehän on tieto, jolla jokaisen hullun neulojan saa hamstraamaan - sellaistakin lankaa, jota hän ei muuten kokisi tarvitsevansa. Novitahan käyttää tätä metodia varsin tehokkaasti; valmistetaan kutakin väriä ja joitakin lankojakin vain yksi erä ja yksi sesonki, niin porukka ostaa sitä ihan hulluna - laadusta viis.


-superchunkysta tulee Hug. Ehtisiköhän sitä vapuksi...? Sitä pohtiessani tajusin, että seiskan addit ovat kiinni tässä ufossa...


...joten piti kaivaa se esiin ja päättää, et teenkö sen valmiiksi vai puranko pois. Päädyin ensimmäiseen, koska tykkään ideasta (ympärille kieputeltava vähän t-kirjaimen mallinen juttu) niin paljon. Idea on ryövätty Treen neuletapaamisessa Raijalta saadusta vinkistä Marimekolta. Väri ja mallineule muuttuivat, joten tää ei kai oo plagiointia... Valmista saatetaan nähdä piakkoinkin elleivät muut keskeneräiset tai nuo uudet houkutukset vie mua mennessään.

Pääsiäislomalla on tullut väsäiltyä muutama kuula ja pikainen levähuivi vihreästä Milanosta, josta en muistanut ottaa kuvaa. Lisäksi on mm. syöty hyvin, vaihdettu kesärenkaat, katseltu nenävarsi kippurassa kohti taivaallista valoilmiötä ja taivasteltu tätä onnettomuutta, joka liippasi ikävän likeltä. Ihan vaan siis maantieteellisesti.

Joku muuten kyseli joskus kommenteissa sen trikookude Putkiksen perään (kori on edelleen vaiheessa...) Sitä saa siis Toikalta, joka on näemmä uusinut verkkokauppaansa. Villa-alpakka houkuttais ja Camilla on ihanan pehmoista.


6 Comments:

At 4:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Mies oli viereisellä rakennustyömaalla duunissa ja sanoi, että kyllä tuon onnettomuuden näkemisen jälkeen oli polvet vetelinä vähän aikaa.

 
At 8:18 PM, Blogger Susanna said...

Täälläkin on hiljaista.. Kaikki taitaa olla pääsiäisähkyssä ;D

Ikäviä on tuollaiset onnettomuudet...hiljaiseksi vetää aina.

Minkäslaisen välikausihuivin meinaat tehdä? Mulla olis kans sellaiselle tarvetta, kuin myös pipalle ja kämmekkäille ja villatakillekin :D

 
At 10:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Juu pisti kyllä pelottaan, ku tuosta tapauksesta kuulin. Mun parvekkeen edes on tommonen nosturi, ku viereen nousee taas uus talo. Toivottavasti Kontella on stopparit kunnossa.

 
At 10:36 PM, Blogger Piikkari said...

Hei, kiitos Hugi-linkistä! Nyt lähtee :-)

 
At 6:55 PM, Blogger kuka lie said...

Voi ei! Nyt on pakko mennä Toikalle käymään. ;o)

 
At 1:55 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiitos! Langat ovat tulleet :)
Tuo t-juttu vaikuttaa jännältä *odottaa uteliaana lopputulosta*. Lanka on ainakin kaunista!

 

Post a Comment

<< Home