Friday, January 13, 2006

Se on vihdoin myös täällä

Susanna sanoikin siitä jo kaiken, eikä mulla oo siihen muuta lisättävää, kuin et jessus mitä sontaa meille kaupataan. Eikä siinä mitään, vaik se onkin sontaa, mut kun se on sitä samaa sontaa sesongista toiseen - vähän vaan uusitussa pakkauksessa.

Onneks Novitan "langat ovat maailman huippua". Ai mitenkö niin? No ainakin käänteiseltä hinta-laatu-suhteeltaan; nimittäin huonolaatuisia suppeavärikarttaisia lankoja kovalla hinnalla. Ja silti mä ostan niitä :)

Ainoa mitä tästä lehdestä voisin toteuttaa on...

...tää pikkupusero. Toivottavasti ei käytännössä roiku päällä. Musta-beige-valkoinen on oikeesti ihan tyylikäs väriyhdistelmä. Vähän aikuismaisuutta munkin pinkkiin vaatekaappiin :)


Tän neuletakinkin voisin tehdä. En tosin tekis itselle, vaan yhdelle, joka sanoi kerran et sit kun ehdit, niin tekisitkö semmoisen. Langan tosin vaihtaisin alpacaksi.

Ihanaa, edessä on viikonloppu omassa kotona pitkästä aikaa. Ei tarvi pakata, ei reissata eikä mitään. Saa vaan nukkua pitkään ja haahuilla yövaatteissa koko päivän.

3 Comments:

At 6:09 PM, Blogger derea said...

Mustakin toi pinkki paita oli tosi nätti. Mutta taas ei kokoja :/

Ja mä taas joudun huomenna haahuilemaan yöpuvussa, 13. perjantain kirous iski kurkkukivulla ja flunssalla. Jää tenniskin väliin :(

 
At 6:20 PM, Blogger Susanna said...

mietin tässä että luulis että Novitallakin haluaisivat, että ihmiset ostaisi uusia lankoja KILOkaupalla eikä paria kerää paria laatua. Mutta hei, jos se riittää heidän menekiksi niin fine by me... Pystyisköhän ne edes tekemään sitä lankaa niin paljon ku mitä sitä menis jos niillä olis jotain kunnollista? Kun nyt jo oli laarit tyhjinä vaikkei lehtikään ollut vielä ilmestynyt. Kummallista touhua.

 
At 11:25 PM, Blogger vikke* said...

No joo, Novita oli tällä(kin) kertaa mitä oli.

Hei, hauskaa kun olet kans hankkinu tuota retroihanuutta :)
Meillä nuo verhot roikkuu edelleen ikkunassa eikä vieläkään kyllästytä ;)

Tyynyistä varmasti tulee kivat!

 

Post a Comment

<< Home