Wednesday, January 11, 2006

Kohovärit toimii! Siis jarruina, kun ajelee ekaa päivää uuteen työpaikkaan nää sydäntumppuset käsissä.

Suosittelen lämpimästi; tuubi ei maksanut kuin 2,90e ja tökötti tuntuis olevan tosi riittoisaa. Ainakin mun lähi-Tiimarista sai varmuudeks vielä kopsun suomenkielisestä käyttöohjeesta - kun pyysi. Enpä töhri neulomuksiani piloille.

Ehdinkin jo hehkuttaa Turmalin-Joyridea

...ja tässä hän olis valmiina tönkkösuolatun mallin yllä. Aikas ihanan muhkea tapaus - siis toi huivi :) Lankaa paloi 100g ja puikot oli kymppiset. Neuloin muuten varmaan ekaa kertaa elämässäni soveltamatta alkuperäistä ohjetta mitenkään.

Kool-Aid-langat tuntuivat vihdoin niin kuiville, et ne vois hyvillä mielin keriä ilman pelkoa homehtumisesta.

Lilakirjava (Punch) on edelleen kiva ja nuo oikeanpuolimmaisetkin ihan jees. Tuo alareunan kerä on vaan jotenkin mummovärinen.


Ai mikä mallitilkku? Täst tulis se Fifi.
Salama vähän vääristää väriä, mut tää sopis täydellisesti farkkutakin kanssa. Toivottavasti ne ei o ens keväänä ihan passé.

Armaani kertoi tänään, että yksi tietokone-aiheinen kirja halusi välttämättä tulla ostetuksi. Kysyin, joko hän ymmärtää niitä kuiskivia lankakeriä :)

Muuten, yks juttu vielä:
Haastan kaikki anonyymit kommentoijat kertomaan mikä siinä nimimerkin käytössä on niin vaikiaa. Sen tiedän, ettei kyse ole uskalluksen tai rohkeuden puutteesta, sen yks Teistä kertoi mulle eilen. Ma niin mielelläni soisin kommentoinnin mahdollisuuden jatkossakin myös muille kuin bloggeriin rekisteröityneille...


20 Comments:

At 8:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Ihanat lapaset, mitä se "jarru-aine" siis on?

 
At 8:38 PM, Blogger laurar said...

Tuubin kyljessä lukee Pebeo Gloss Touch. Väri pursotetaan tuubista, annetaan kuivuu ja sit silitetään nurjalta.

 
At 9:01 PM, Blogger Katja said...

ja langat näyttävät vielä kivemmiltä erällä... Oonko mä nyt ihan mummo, kun tykästyin tuonon alimman kerän värimaailmaan...

 
At 9:06 PM, Anonymous Anonymous said...

Mä ainakin olen ujo!!!

 
At 9:15 PM, Blogger tikru said...

No mitähän se nimimerkin käyttö vaikuttaa ujouteen? Eihän kukaan silti välttämättä tiedä kuka olet. Musta tää on lähinnä kohteliaisuuskysymys.

 
At 9:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Tuohon nimimerkkiasiaan kommentoisin. Itse käytän aina omaa nimeäni joten minulla ei siinä ole ongelmaa.
Ajattelin vain, että mitä sillä on väliä onko nimeä tai ei. Jokatapauksessa voi keksiä minkä nimen vaan, ei kuitenkaan tiedä kuka siellä kirjoittelee. Eli onko sillä mitään merkitystä?
Ja kiva se on Laura että saat kommentteja toisin kuin minä jonka blogiin aniharvoin kukaan viitsii mitään kommentoida.
Syytä en tiedä... oisko jotain sisäpiirimeninikiä..?

Eli pointtini on se kommentti kuin kommentti anona tai ei.

 
At 9:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Lisäys edelliseen: käytän siis bloginimeäni.

 
At 9:52 PM, Blogger joko said...

minä tein kyseisestä aineesta sydämen malliset :) jarrut villasukkien pohjiin joulukuussa ja ne on kuluneet jo melkein pois. täytyy vielä testata uudelleen jos en silittänyt tarpeeksi mutta on niillä kyllä jarruteltukin kovasti. auton ratissa ei varmaan ole niin kovalla kulutuksella.

 
At 9:57 PM, Blogger mursuliina said...

minustakin se mummoväri oli just hauskan näkönen :)

 
At 8:37 AM, Anonymous Anonymous said...

Onko Turmalin 100g vyyhdeissä, eli menikö huiviin vain yksi vyyhti? Saiskos strategisia mittoja ja silmukkamääriä? On meinaan niin mehevä huivi, että pakko saada!!

 
At 8:52 AM, Blogger Kati E said...

Ei se alareunan lanka o mummoa vaan just ihanaa. :D (Ja mä en ole vielä mummo, ne on kaikki ainakin 50 vee *hih*).

Eikä farkku ole passé keväällä, päinvastoin. :D

 
At 9:13 AM, Anonymous Anonymous said...

On niin höpsöä keksiä joka kerta jokin nimimerkki ihan vain kommentointia varten. Ei se tuo mielestäni lisää uskottavuutta jos olen tänään tikru, huomenna nalle puh, ylihuomenna pallonen, viikon päästä kirahvi, nöpsö tai töppönen. Väkinäisten nimimerkkien keksiminen tuntuu hölmöltä, etenkin kun näissä comment-kohdissa on vaihtoehto niille joilla ei vakituista nimimerkkiä ole: on Blogger, Other (sille nimimerkille) ja Anonymus. Jokaiselle jotakin. Ei se Anonymus ole sen huonompi vaihtoehto kuin muutkaan. Mutta Suomi on siitä pieni maa että kun vierailee esmes aihevapaa.comissa tai vauva-palstalla ja lukee sitten joidenkin kommentteja neuleblogeissa, rupeaa väkisinkin tuntumaan että samaa väkeä liikkuu sekä siellä että täällä ;)
ja omaa nimeäni en käytä kuten sitä ei tee myöskään martsuli joka näin väittää, tuskin nyt martsuli kenenkään oikea nimi on.

 
At 9:30 AM, Blogger Lape said...

Mutta se on kohteliasta käyttää nimimerkkiä, jos ei muuta keksi niin "ujo" tai vastaavaa... myös vastaukset on helpompi kohdistaa oikealle henkilölle... mieluummin niin että aina samaa käyttäen kuin joka kerta vaihtaen...

Omani nyt on vanha kutsumanimeni ;)Kuka kieltää käyttämästä nimikirjaimia tai vastaavaa??? Toisaalta kommentit on aina kivoja kun ne on asiallisia :)

Värjäyshalu kasvaa vaan katsellessa aikaansaannoksia... jotenkin Korialtakin tarttui 2-laatu lankaa joka sopisi hyvin värjäyskokeiluihin???? Valinnanvaikeus, apteekin väri, nappiväri vaiko luonnonvärit????

 
At 9:36 AM, Blogger Cairbre said...

Martsulilla onkin jokin kiintopiste sen nimen takana eli blogi. Nimimerkin voi keksiä kerran ja käyttää sitä sitten johdonmukaisesti myös huomenna ja ylihuomenna. Mutta mitä tarvetta sulla on tulla vinkumaan toisten kommentteihin? Perusta blogi ja valita siellä.

Minun mielestä anonyymit vinkukommentit voi ihan hyvällä omantunnolla poistaa.

 
At 10:33 AM, Anonymous Anonymous said...

Luin jostakin ulkomaisesta blogista hyvän vertauksen: blogi on kuin bloginpitäjän olohuone, johon ihmiset ovat tervetulleita viihtymään ja seurustelemaan. Anonyymit voisivat ajatella, kuinka käyttäytyisivät saapuessaan vieraaksi jonkun toisen olohuoneeseen tai miten haluisivat vieraitten käyttäytyvän omassa olohuoneessaan.

Minna

 
At 2:26 PM, Anonymous Anonymous said...

Blogin kirjoittajalta edellyttäisin nöyrempää suhtautumista lukijakuntaansa. Jos kerran anonyyminä kommentoimisen mahdollisuus on annettu, on turhaa vinkua kun jotkut sitä myös käyttävät. Aina on mahdollisuus tehdä blogista kokonaan yksityinen. Sitäkin voi käyttää ;)

 
At 7:11 PM, Anonymous Anonymous said...

Kiitti, sain taas uuden vinkin eli tuo jarruaineen, käypä ostamassa Tiimarista.

 
At 10:32 PM, Blogger eusu said...

Oletko kokeillut tuota kohoväriä jarruksi sukan tai tossujen pohjaan?? Pysyykö siellä??

 
At 1:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Ostin tuota Jarrutököttiä Tiimarista. Oli niin pientä tekstiä tuubissa, ettei kyllä saanut mitään selvää silmälaseillakaan. En muistanut kuinka kiinnitettiin, enkä muistanut, että oli sinun sivuilla :) vinkki! No Novitan Neulamossa saa aina vinkkiapua. Meinasin kokeilla jarrua Huopas-sukkiin, mutta ei minun sormilla käännetä niitä nurin. No kokeilen johonkin muuhun.

 
At 5:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Kävin tänään kanssa ostamassa tuota tököttiä Tiimarista, mutta en saanut ohjetta vaikka pyysin. Höh. Lukivat vain minulle sitä ääneen eikä siinä puhuttu silittämisestä mitään.. Saas nähä osaanko käyttää.

 

Post a Comment

<< Home