Thursday, December 22, 2005

Nyt mää olen muatitiatoinen...


Bongasin Haavettaren blogista Elämäntapaprofiili-testin.

Sen mukaan olen 46 %sesti trenditietoinen ja 30 % urheilullinen (he-he)

Valittuja paloja profiilistani:

Muodin virtaukset ovat heille tuttuja ja he luovivat virtausten keskellä tottuneesti. Tosin aallonharjalla pysyminen vaatii myös omistautumista. He perehdyttävät itseään lukemalla trendilehtiä ja seuraamalla julkisuuden henkilöiden mielipiteitä.

Hyvät ihmissuhteet ovat keskeisellä sijalla trenditietoisten elämässä. He ovat sosiaalisia ja ulospäinsuuntautuneita. He nauttivat toisten ihmisten seurasta. Vaikka hauskanpidosta ei varsinkaan nuorena hevin kieltäydytä, myös oman perheen perustaminen kuuluu useimpien trenditietoisten tulevaisuuden suunnitelmiin. He arvostavat parisuhdetta ja suhtautuvat erittäin positiivisesti lasten hankkimiseen.

Myös nautinnot ovat heille tärkeitä. Niitä etsitään esimerkiksi sosiaalisista suhteista, hyvästä ruoasta, musiikista, elokuvista ja tietenkin shoppailusta. Yleisesti voidaan todeta, että trenditietoiset ovat ennemminkin emotionaalisia kuin rationaalisia.

Shoppailu on trenditietoisten juttu. Kaupoista tarttuu mukaan erityisesti vaatteita, kenkiä ja kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Shoppausreissun lomassa istahdetaan suuren lattelasin ääreen juttelemaan ystävien kanssa uusista liikkeistä ja ihmissuhteista.

No joo, onhan tässä aika monta osuvaa kohtaa, mutta toisaalta sivun lopussa lukikin näin:

"Tähän ryhmään kuuluu noin 23 % suomalaisista 15-25-vuotiaista. Ryhmään kuuluvista naisia on 93 %."

Semmosia höpötyksiä työpäivän ratoksi... Mitäs teille kuuluu?

4 Comments:

At 11:28 AM, Anonymous Anonymous said...

Kuuluu hyvää, broidin rannekkeet sun ohjeella on melkein valmiit.
Pannukahvista tulee outoa suodatuskahvia, olen ostanut väärän paketin. Siis kahvia välillä ja sitten loput rivit suihkis neulotaan ja pakettiin.

 
At 12:06 PM, Anonymous Anonymous said...

Odottelen Knitpicksin pakettia vielä ennen joulua, sieltä tulee lisää pipolankaa kahteen pipoon, joista loppui langat kesken. Muuten jää veli ja mies ilman lahjapipoa. Onneksi lanka on paksuhkoa alpakkaa, joten on nopea kutoa!

Ihana muuten tämä sinun blogisi, päivittyy tiuhaan ja olet tosi ahkera. Ja minullakin on Bibo ;D

Marsvin

 
At 5:21 PM, Blogger tikru said...

Nyt jo rauhallinen olotus. Rehasin siivoten töitten jälkeen ja sit unin päikkärit. Joululahjasukat hyppää kohta puikoille. Niistä lähetin lahjakortin näytelankapätkien kera kun tajusin etten jaksa enkä ennätä moisia neuloa ennen joulua, niin et ne ennättäis perille.
Tekee mieli aloittaa itselle takkia..

 
At 9:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Musta ei saa tekemälläkään muotitietoista, mutta surprise, surprise: olen älykkö! Tosin vain vaatimattomat 34%... Ja se loppu onkin uskomatonta sekamelskaa!

 

Post a Comment

<< Home