Friday, December 16, 2005


Kassi näyttää yhden pesukonepyörityksen jälkeen tältä. Tykkään siitä että silmukat erottuvat utuisesti ja kassi on nyt aika mukavankokoinenkin, joten re-re-huovutteluun ei tällä kertaa päädytä. Pikkutaskun on tarkoitus roikkua sisäpuolella ja siihen voi tunkea vaikka kännykän, kun sitä olisi muuten tuon kokoluokan kassista vaikea löytää.

Se on muuten noloa, kun esimerkiksi kassajonossa tai bussissa kännykkä soi, tiedät että se omasi, mutta et löydä sitä mistään. Se ei oo taskussa, ei kassissa eikä missään. Soiminen vaan jatkuu ja jatkuu ja ihmiset ympärilläsi alkavat katsoa ärsyyntyneinä Indican Ikuinen Virta renkutukseen... Kuvasta vähän huonosti erottuva nallukka on Aarikan heijastin, ihq ja ostettu varta vasten tähän kassiin, joka tämäkin menee pukinkonttiin.

Niin ja vielä
Inspiraatio: Booga Bagista, silmukka- ja kerrosmäärät ihan omia sovelluksia (Pohja 40 s x 20 krs ainaoikeaa, poimi 10 + 40 + 10 = 100 s, neulo noin 35 cm sileää oikeaa, 5 krs ainaoikeaa pyörönä ja päättele silmukat)
Puikot: 6, i-cordissa 8
Lanka: Sandnesin Fritidsgarn, menekki vajaat 200 g
Miten muuten yksi 50 gramman kerä niinkin paksua lankaa voi olla niin riittoisaa? Se oli kiva huomata.

Meillä synkkaa hyvin yhteen, joskus jopa puoli kahteen...
Armaani siis koodaili viime yönä deadlinen uhkaavasti lähestyessä ainakin puoli kahteen. Ja mitä tekee seurallinen puoliso, joka ei osaa mennä yksin nukkumaan?

-Pilkkii tietenkin vieressä neuloen joululahjoja. Ensimmäinen liekkipipo pukin konttiin aloitettu.

Tänään lähdetään taas Koria (Novitan tehtaanmyymälä) - Kotka (biologinen appiukko) - Vantaa (Ikea) - Helsinki (Menita ja Mango) -kierrokselle. Jos hyvin käy, niin nähdään jo huomenillalla. Mukavaa viikonloppua kaikille!


11 Comments:

At 9:42 AM, Blogger Mielitty said...

Jösses, kylläpäs sä olet innokas huovuttamaan!;) Lopputulos on hieno. Kuinka paljon laukku kutistui?

Pipakin on todella rok.;)

 
At 9:45 AM, Blogger Marita said...

siitähän tuli hieno :)
Kiva väri.

 
At 9:52 AM, Blogger nanna said...

Huovutetusta laukusta tuli tosi hieno! Onkos liekkipipakin menossa pukinkonttiin?

 
At 10:10 AM, Anonymous Anonymous said...

Hieno laukku! Minulla on tuota samaa lankaa patalappujen tekoa odottamassa lisääkin, mutta tuohan onkin ihana idea! Miten sä sait noi i-cordit laukun läpi? Teitkö neuloessa jo reiät?

Marsvin

 
At 10:11 AM, Blogger laurakoo said...

Mielitty: Höh, en tietenkään muistanut ottaa mitn mittoja, mut eipä se mitenkään hirmuisesti kutistunut, vrt. Huopanen. Laitoin tuohon noita silmukkamääriä ja valmiiseen ei ihan mahdu a4-kulmalukkokansio, siitä voi vähän laskeskella. Apua löytyy myös 1/05 Modan duffeliohjeesta.

Marita: Kiitos

Nanna: Kiitos. Se suuri konttihan se haukkaa kaikki mitä saa tehtyä :)

 
At 10:14 AM, Blogger laurakoo said...

Marsvin: Tungin paksun sukkapuikon huovutetun neuleen läpi ja lähdin raa'asti venyttämään. Siinä vaiheessa, kun siitä meni mun sormi läpi, niin siitä sai i-cordinkin tungettua. Saksia en siis uskaltautunut käyttämään...

 
At 10:44 AM, Blogger Marita said...

Mukavaa kauppareissuu ja shoppailua sulle...
Menita on kiva paikka..niin harvoin vaan pääsee sinne, ehkä ihan hyvä niinkin..tunnustaa lankahamsteri ;)
ikeaan pitäis kans päästä :)
Neulokasta viikonloppua!!

 
At 11:43 AM, Blogger AnneV said...

Laura kiltti, sitten kun ennätät, laittaisitko neuletapaamiskutsun Novitan Neulomoon? (Mä en enää jaksanut tapella niitten kanssa vaan erosin klubista.)

Siis Stockmannin kahvila 29.12. klo 17 -->

 
At 1:45 PM, Blogger Minna said...

Aivan ihq kassikokonaisuus!

Nuo aiemman postauksen pullonsuojukset olivat myös kivan jouluisia. :)

 
At 4:00 PM, Anonymous amelie said...

Ihan pakko tehdä samanlainen laukku, ku fritidsgarnia on jemmassa. Tai ei sitä ole ku 100g, mutta onpahan sitten taas hyvä syy mennä käymään lankakaupassa. :)

 
At 4:29 PM, Blogger KirsiÄr said...

Mitämitä!?! Ei pinkkiä?!
Voi kun joku keksisi sellaisen aikakoneen, joka tekisi aikaa. Tuollaisen kassinkin voisi sitten ehtiä joskus tekemään; hieno on.

 

Post a Comment

<< Home