Wednesday, August 31, 2005


Aina vaan lisää lankaa.

Tallinnan reissussa armaani sovitti jokaisessa urheiluliikkeessä samanmallista keltaista Niken ribbipipoa ja kysyi sitten lopulta osaisinko tehdä samanlaisen.
-Siis puuvillaisen ohuen ribbipipon? No totmaar.
Eilen sitten kipaisin Jokisen Aililta kaksi kerää Mandarin Petitiä ja kakkosen pyöröt, että tulis riittävän napakkaa ribbiä. Askartelin jopa mallitilkun, jotta ribbi olisi mahdollisimman samannäköistä. Mut silmukat ne ei luistaneetkaan nahkealla inoxilla ollenkaan, eikä varsinkaan suostuneet nousemaan siimalta takaisin puikko-osalle. Sukkapuikotkin tuntuivat riittämättömiltä; neulo siinä nyt rennosti, kun silmukoita on 35/puikko ja koko ajan saa varoa mistä niitä tippuu taas. Heitin jo mäkeen koko pipon alun, kunnes tänään äkkäsin kokeilla samaa kaksinkertaisella langalla ja nelosen ADDEILLA - johan alkoi homma luistaa, ihan kirjaimellisesti. Taidan tehdä saman mitä Villapuodin Johanna kirjoitti jossakin tehneensä - uusia koko puikkokannan addeiksi.

Jaa, että mitäs toi Pop Plus ja gedifralainen sit on. Osallistuin novitaklubilaisten lankavaihtoon, jossa lähetetään ja vastaanotetaan vähintään 200 g itselle tarpeetonta lankaa. Maastonvärinen Pop rimmaa kust eikä melkein armaan uuteen takkiin, mut gedifralainen onkin uusi väri meidän huusholliin... Ehkä siitä voisi tulla vaikka piristävä pikkiriikkinen huivi. Miten musta muuten tuntuu, että olen viime aikoina alkanut tehdä/suunnitella tekeväni kauheasti huiveja? Ehkä sitä on liikkeellä neuleblogilandiassa...

Serkkupoika sai ajokortin ja kohta pitäs myös gangsterimaisen mustan ja kovan, mutta alpakkaisen pehmeän pipon olla perillä. Sininen fifiponcho taas ei hotsittaiskaan yhtään - onneks sen saajan merkkipäivähippaloihin on vielä aikaa. Niin ja mitä niistä viimestelyviikoista muissa blogeissa on kirjoiteltu... min en semmossii ryhdy, neulomisen pitää olla hauskaa :)

Vielä muuten päivän tunnustus:
Näin töissä erään iäkkään naisihmisen luona naulakossa roikkuvan virkatun kesälaukun, jossa oli kassista kassiin vaihdettavat rottinkikahvat!!! Just sellaiset paljon puhutut. Pikkasen olis tehnyt mieli alkaa hieroa kauppoja, mut en kehant.

4 Comments:

At 8:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Mitäs noista on suunnitteilla?

 
At 5:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Oho, jostain syystä eilen kun katsoin, niin ei näkynyt muuta kuin kuva. Siksi tuo kysymys

 
At 6:47 PM, Blogger laurar said...

derea, latasin kuvan ensin helloon ja kirjoittelin sitten vasta pidemmästi tekstiä bloggerilla. siks ei siis ollut heti tekstiä.

 
At 7:22 PM, Anonymous Anonymous said...

Hassua, avo ihastui eilen blogiasi katsoessamme tuohon keltaiseen pipoon ja vaatimalla vaatii nyt samanlaista itselleen! Eka kerran hän vaatii jotain...täytyy kai kipaista ostoksille...

Terde

 

Post a Comment

<< Home