Tuesday, May 03, 2005

Silmukkamerkit in action

Ei vielä kuvia Kotiväestä uudessa muodossaan, vaan joutavaa löpinää vähän jo pois muodista menneistä (?) silmukkamerkeistä.

Täältä tilaamani silmukkamerkit in action. Pipon kavennukset eivät kyllä olleet kovin monimutkainen juttu, eivätkä näin ollen kaikkein otollisin neule testaukseen. Niin kiintynyt silmukkamerkkeihini kuitenkin jo olen, että meinasin saada hepulin, kun meidän sohva yritti syödä yhden näistä – vähän niin kuin eräs tuoli täällä.

3 Comments:

At 10:09 PM, Anonymous irja said...

Mäkin ihastuin silmukkamerkkeihin ihan ensi kokeilussa. Meillä yritti kissa syödä merkin.

 
At 4:33 PM, Blogger Sanni said...

Silmukkamerkit on kivoja, tein niitä itsekin. Ei ne mitään pois muodista ole!! ihan kauheita nää ihmisten vehkeitä ja tarvekaluja himoitsevat huonekalut ;)

 
At 2:09 PM, Blogger Stricker said...

Siis kyllä teillä on vaarallisia huonekaluja :-). Tosin nyt kun mä rupesin oikein miettimään, on pienen miehen nuppipalapelistä ollut jo jonkin aikaa kadoksissa etana ... hmm, olisikohan meidänkin sohva ottanut mallia muitten bloggajien tavaraasyövistä huonekaluista ja alkanut salaa hiljaa keräämään varastoja. Täytyypä tutkia asiaa ja ehkäpä laittaa ansa vireille ja seurata tapahtumia videokameran kanssa!

 

Post a Comment

<< Home