Thursday, April 28, 2005

Taattua Novita-laatua *prkl*

Novitan lankojen laatua on mönnitty ainakin Neulontalistalla, Novitaklubin Neulomossa ja muissakin blogeissa, joten kannanpa minäkin korteni kekoon. Katsokaapa mitä löysin kerästä Kotiväkeä! Keskellä ohutta, merseroitua puuvillalankaa on yhtäkkiä tällainen pumpulimainen möykky. Vähän samansukuisia kikkaroita nyrhin kynsisaksilla talvella Seitsemästä Veljeksestä.

3 Comments:

At 7:09 PM, Anonymous KrstiinaS said...

No, laitoitkos Novitalle vali-valituspalautetta? Ihan Itse palstalla on ollut puhetta ainakin kummallisesta 7-velj. langasta.

 
At 8:23 PM, Blogger laurakoo said...

En mä jaksa enää. Olen muutamaan otteeseen motkottanut just Seitsemästä veljeksestä Novitalle ihan suoraan, nypyistä, solmuista ja onnettomasta värikartasta. Vastineeksi olen saanut ihan asiallisia viestejä, mutta en koskaan lupausta paremmasta. Oikeaan putiikkiin (=josta saa muutakin kuin Novitaa) taitaa seuraavaksi käydä munkin tie...

 
At 6:11 PM, Blogger Susanna said...

Mä en saanut Novitalta edes vastausta viimeksi kun valitin Woolin koostumuksen vaihdosta. Kai ne on saaneet siitä niin paljon valituksia :D

Vaikka jotkut ulkolaiset langat onkin vähän kalliimpia, silti on parempi mieli tehdä kunnon langoilla, ja pitäähän sen työn kestää kulutustakin.

 

Post a Comment

<< Home