Thursday, April 07, 2011

Haudi

Puikot suihkii taas jo entiseen malliin, ja... No ei nyt sentään. Oman pikkupalleron asusteiden ohella on kuitenkin ehtinyt valmistua jotain pientä myös muille pienille.

Tämän pipan sain meidän "Lystikkiä" pari viikkoa vanhempia kaveri naapuripitäjästä. Malli iänikuinen, lanka Dropsin Baby Merinoa. Koht on peiton jämälangat käytetty.

Nää sukat puolestaan menivät Lystin päivää nuoremmalle pikkuserkulle. Äitinsä toivoi vain sukkia. Tulkitsin, että sellaisia jotka pysyivät ylhäälläkin, Supervauvan polvisukat siis. Lanka näissä se samainen.

Mallia olen muuten muokannut omiin tarpeisiin jo vähän isommaksikin. Alussa 52 s, sitten lisäykset samaan tapaan (1. ja 4. puikoilla, puikon keskellä ja lopussa = 56 s), 10 krs sileää ja sitten kavennukset joka 4. krs. Mahtuvat entistä muhkeampien pohkeiden (äitintyttö...) ja sukkahousujenkin päälle.

- -

Perheen aikuisilla on uusi lelu, jonka herkkä pinta kaipasi suojaa.

Hoo, magic.

Malli: iPad cover with magic apple
Lanka: Novita Tennessee, harmaa on joku ikuvanha jämä mutta näkyi palanneen taas värikarttaan
Puikot: 3,5 mm

Tänään olis tarkoitus lähteä kaksissa naisin neuletapaamiseen kolmen kuukauden tauon jälkeen. Kahtotaan sovitaanko me sekaan, samaan saumaan kun sattuu Hullut Päivätkin.

4 Comments:

At 10:49 AM, Blogger KirsiÄr said...

Melkein tekisi mieli ottaa midän Renault-vauva mukaan tutustumaan Lystiin :) Toivottavasti tähdet ovat kohdillaan ja kuu Saturnuksen seitsemännessä huoneessa, että tavataan!

 
At 11:25 AM, Blogger laurar said...

Ota ihmeessä Renault mukaan, kivaa olisi nähdä häntäkin :)

 
At 9:43 PM, Blogger enkulin käsityöt said...

Ihania neuleita. Toivottelen Sinulle ja Rakkaillesi Ihanaa Pääsiäistä

 
At 8:43 AM, Anonymous Anonymous said...

Aikas kivannäköinen Ipad-pussukka!

 

Post a Comment

<< Home