Friday, July 30, 2010

Minne se loma livahti

Noh, alkuun ei tullut neulottua yhtään, löhösin vain rannalla. Sitten läksin sukuloimaan Kotka-Pääkaupunkiseutu-Varsinainen Suomi -akselille, eikä siinä reissussakaan tullut juuri neulottua. Sitten kotiuduin, pyykkäilin vähän, kipaisin etelänaapurissa lankaostoksilla ja olin taas rannalla. Sit emännöin, kun paritkin tutut kipaisivat Tampereella, hilluin mukana Särkänniemessä, enkä taaskaan neulonut yhtään. Sit vaihtui auto ja taas oltiin rannalla ja piknikillä ja välissä toimittiin assistenttina yhden seinänpätkän maalaamisessakin. Joka käänteessä on tietenkin nukuttu ihanan pitkiä yöunia, syöty hyvin ja muutenkin kerätty voimia pitkään syksyyn. Nih.

Oikeesti valmiina ovat siis yhdet onnettomat sukat ja pipo. Ou jee, varsinaisia kesäneuleita ;)

Malli: Skew, Knitty Winter 2009
Lanka: Colinette Jitterbug, sävyssä Alizarine Tinttamarellilta
Puikot: 2,5 mm

Lanka on edelleen ihanaa ja toimii tässä mallissa miust hyvin. Ohje oli alusta loppuun selkeä, mutta käsittämätön; että yhtäkkiä silmukoidaan silmukoita pois keskeltä kantapäätä, oukei... Kivat, vähän isot, vaikka teinkin vähän vähemmillä silmukoilla.


- - -

Malli: Wurm, lähinnä Sinivillan ja Jaanamaan innoittamana
Lanka: Hjertegarn Hjerte Cashmere
Puikot: 3,5 ja 4 mm

Kiva super-simple malli, neuloessa saattoi jopa lukea samalla. Lanka riitti vain seitsemään makkaraan ohjeen kymmenen sijaan, mutta lopputulos on varsin mieleinen. Lanka oli unelmanpehmoinen löytö em. etelänmatkalta Järvekeskuksen lankakaupasta Veimevakk’sta, merinoa, baby alpakkaa, kashmiria 55/30/15 %. Tätä on vielä mustana toiseen samanlaiseen.


Edit. Ja-ha, fontilla on ihan oma elämä..

2 Comments:

At 8:59 PM, Blogger Altocumulus said...

Kauniit sukat ja tosiaankin malli sopii hienosti langalle!
Wurmkin on hieno.

 
At 8:04 PM, Blogger Estetiina said...

Aivan ihanat sukat! Tosi kaunis väri :)

 

Post a Comment

<< Home