Monday, April 06, 2009

Taas yksi näitä. Sit ei oo enää tiedossa kuin ehkä pari tässä keväällä ja kolmas alkukesästä. Vai onko jollain uutisia..? ;)

Malli: EZ's February Baby Sweater on two needles
Lanka: Jaeger Baby Merino DK (kotiutunut joskus kauan sitten Menitasta)
Puikot: 4 mm

Malli toimii vähän paksummallakin langalla! Tosin sitä kannattaa varata riittävästi, ettei joudu tekemään 3/4-hihoja... Napinlävet vois kans tehdä vähän tiuhempaan, kun kerrostiheyskin on eri luokkaa.

- -


Tätä neuloessani sain kuulla muutamaankin otteeseen ihmettelyä, että mitä sä oikein neulot?! Ou jees, värivalinta on mun puikoilleni varsin epätavallinen, mut eipä tää miulle olekaan. Huivin tarina on sellainen, että yksi neulovista tädeistäni oli jo hankkinut langat tyttärensä synttärihuivia varten, mutta menikin vähän puihin ohjeen mallineuleen kanssa ja pyysi mut apuun. Toimitus kesti, mutta nyt se on valmis.

Ohje: Mustikkahuivi (ehkä pikemminkin Hillahuivi?), SK 11-12/08, löytyy vähän ylimalkaisempana versiona myös TT:n sivuilta
Lanka: Sandnesgarn Kitten Mohair, menekki 150 g
Puikot: 6 mm

Tupsut päädyin solmimaan ohjeen mukaisesti (solmi nippu ensin keskeltä, pujota sitten huivin reunan läpi ja solmi vielä uudelleen) muhkean palleroisen aikaansaamiseksi.

- -

Loma-loma, jee! Ohjelmassa ei kuitenkaan ole mitään erityistä, rauhaisaa löllimistä kanssa läheisten. Mukavata Pääsiäisviikkoa kaikille!


2 Comments:

At 12:22 PM, Blogger Unknown said...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Great Going!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta

 
At 8:41 PM, Blogger Mammutti said...

Hyvää Pääsiäistä!

 

Post a Comment

<< Home