Tuesday, December 16, 2008

Näin joulun alla meinaa neulomisten kanssa aina pukata ressi, vaikka kuinka koitan vuosi vuodelta vähentää neulottavien lahjojen määrää ja aloittaa niiden neulomisen aiemmin. Perjantaina havahduin kuitenkin, ettei mulla ole vielä edes lankaa armaan isäpuolen sukkiin. Kaupan kautta kotimatkalla siis ja kerä Nallea mukaan. Vietin perjantain pikkujoululeskenä ja sain neulottua eka sukan kärkikavennuksiin asti jääden odottelemaan sovitusjalkaa kotiin. Lauantaina vuokrasimme huolellisen joululahjaosotoskierroksen päätteeksi Forrest Gumpin ja toinenkin sukka valmistui. Sunnuntaina olikin sit hyvää aikaa neuloksia vielä toiset - vähän pienemmät - sukat. Lähipiiriin kun on tässä vuoden lopulla syntynyt pikkuihmisiä miltei viikottain.

Alla perussukat
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3 mm bambut
Malli: Vähän Sukkalandiasta apinoitu, noin kokoa 43
64 s, 12 krs 1o, 1n. 60 krs 3o, 1n.
Ranskalainen kantapää 32s/30krs.
Kiilakavennukset joka 2.krs x 9 -> 64 s.
40 krs, sädekavennukset siten, että välikerroksia on aina niin monta kuin kavennusten välissä on silmukoita -1. Näin tulee vähän pyöreämpi kärki, ei niin suippo kuin sädekavennuksilla yleensä.

Päällä Supervauvan polvisukat
Lanka Arwetta Titityystä
Puikot: 2,5 mm
Ihana ja nopea malli. Tuli hinku sovitella näitä jonkun vauvan pulleroisiin pohkeisiin. Pitää varmaan neuloa toiset ja ottaa ne joskus töihin mukaan ;)

2 Comments:

At 9:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Nuo vauvasukat on aina yhtä söpöjä! Itselläkin vielä useampi lahja neulomatta, vaikka lokakuussa tais olla jo ideat valmiina...;) Jotenki se aika aina yllättää!

Kiitos kivasta blogista! Mukava seurailla sun kutomisia! =)

 
At 9:22 PM, Blogger Pau said...

Onpas sukissa kokoeroa :) ! Se Forrest Gump -elokuva on kyllä aika hauska.

 

Post a Comment

<< Home