Saturday, November 15, 2008

No ni, ny on messuttu oikein kahden päivän voimalla. Olin ensin perjantaina messuvieraana ja tänään vielä lankamyyjänä SecretWoolilla. Vilkutukset kaikille jotka tunnistivat! ;) Kiitos myös kivasta messu- ja kahviseurasta kaikille ta-nelaisille!

Löydöt:
Käsinkehrätty sävyssä Ballerina Vihreältä Vyyhdiltä (Super Mittensit [rav] kaveriksi huiville) ja Wendy Fusionit sävyssä Anis Seed Priimalta (jäivät viime vuodenlta kaihertamaan)

Titityy möi mulle nettikaupassa jo ennakkoon messuilta noudettavaksi Shibui Knitsiä ja Araucania Rancoa varsin vehreän vihreissä sävyissä. Molempien oli tarkoitus muotoutua joululahjoiksi. Kanniskelin kahta Wasabia vyyhtiä puoli päivää mukanani kaupitelleen niitä kavereille, kunnes palasin Titityylle ruinaamaan, et saisinko vaihtaa Shibuit johkin toiseen sävyyn mikä passais lahjan saajalle (ja/tai mulle! ;) paremmin. Vaihto onnistui ja jatkoin matkaani onnellisena kahden Blossomin kanssa.

Jossain kohtaa hiffasin, että armas on yhä ilman sukkalankaa ja päädyin takaisin Vihreälle Vyyhdille ostamaan armakselle mustaa sukkalankaa. Cherry Tree Hill ja Bucaneva Secretiltä ja nallenkainen May-Me'lta, jonka miesmyyjä vakuutti mut että kyllä mä tuon johonkin osaan niitata vaikken muka ommella osaisikaan.

Yllätysvärinen Ranco Priimalta (oli pakko saa lompakko tyhjäksi ennen kotiin lähtöä ;) ja knitpicksit lankakauppa.comilta ja Tinttamarellilta.

Paksumpi Merino Blend (armaksen pipo) PiikkoPirralta, vasemmanpuoleiset poretabletti-korut PolyKorulta, oikeanpuoleiset (taas!) Ihanialta ja napit Hannele Hämäläiseltä.

Vieläkään ei kahden päivän messuilu tunnu missään (ei kysytä jaloilta), edelleen hotsittais vaan paijata lankaa. Pitääköhän mun vaihtaa alaa ;) Saunon nyt kuitenkin ensin ->

5 Comments:

At 8:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Oi miten ihania ostoksia ;)

 
At 8:15 PM, Blogger Jaana said...

Huh, ihania löytöjä. Mun jalat huutaa hoosiannaa messuilun johdosta. Harmillisen vähän näin ketään tuttuja kasvoja messuvilinässä, sinuakaan en "löytänyt". Mä ostin hirmu vähän lankaa, mutta paljon muita juttuja. Kivaa oli.

 
At 4:03 PM, Blogger Jatta said...

Oli kyllä kivaa. Jättekivaa :D

 
At 6:35 PM, Blogger Andra said...

Oli kiva nähdä messuilla :)

 
At 5:52 PM, Blogger Piikkari said...

Hyvät on ostokset, ihania lankoja ja kaikkee, mutta mitkä noi kidutusvälineen näköiset jutut on tuossa Ranco-kuvassa oikealla? Jessus :-D

 

Post a Comment

<< Home