Tuesday, September 23, 2008

Meidän vaatehuoneeseen ja nyt myös mun lankakoriin on viime aikoina ilmestynyt ihan uusia värejä. Se alkoi viime kesänä viattomasti vaaleankeltaisella tunikalla, täydentyi tänä kesänä parilla keltaisella ja vihreällä topilla ja nyt myös legopalikan vihreällä neuletakilla, joka tietenkin kaipaa rimmaavaa ja täydentävää huivia kaverikseen.

Merinovillaisen ja unelmanpehmoisen langan sävyssä "Kukkivat kunnaat" lähetti Ilu.

Olen ihan ihmeissäni näistä uusista mieltymyksistäni, sillä en muista pukeutuneeni vihreään tai keltaiseen yli kahteenkymmeneen vuoteen. Silloinkin kyseessä olivat pastellisävyiset collegepuvut... Kotoani ei ole koskaan löytynyt muuta vihreää kuin armaan vaatteet eikä keltaistakaan kuin parin mukin ja tyynyliinan verran ja niidenkin käyttö on rajoittunut kevääseen. Hassua.

Muhkea ribbipipa
Malli: A Hat Fit for a Boyfriend
Lanka: Kolminkertainen King Colen Anti-Tickle eli Merino Blend fingering weightinä
Puikot: 3,5 mm

Armas toivoi mustaa ja paksua, mutta napakkaa ribbipipaa. Saamansa piti - kolmannella yrittämällä. Ekat kaks olivat liian matalia vaikka ohjeon nimenomaan otsikoitu Keeping Boyfriend's Ears Warm Since 2006. Mutkun ei mittaile vaan luottaa omaan vaistoonsa ja aloittaa kavennukset silloin kun hyvältä tuntuu, niin lopputulos on mitä parhain ja pehmoisin.

Kynsikkäät
Malli: Vähän apinointia Novitasta 4/2003 ja paljon omasta hatusta
Lanka: Sama kuin yllä, yksinkertaisena
Puikot: 2,5 mm

Kuvassa stunt-käsissä. Ihme kun tilaaja ei ole vielä kysellyt perään vaikka kelit ovat aamuisin jo kylmiä. Tässä pajassa on välillä vähän pitkät toimitusajat, nämäkin tilattiin jo juhannuksena... Vielä toiset, vähän isommat, pitäs pukertaa.

5 Comments:

At 7:06 PM, Blogger Johanna said...

Joo ihmeellisesti keltainen alkaa tunkeutua tajuntaan!

Pitää varmaan tehdä saman ohjeen pipo, täälläkin jo 2 liian lyhyttä viritelmää miehelle... :)

 
At 7:29 PM, Blogger Suvi said...

Samat on oireet, mulla on kaksi lempipaitaa nykyään, toinen vihreä, toinen keltainen, kumpikin väri on uusi tulokas.

Hyvännäköinen pipo!

 
At 8:42 PM, Anonymous Anonymous said...

Mun pitäs kans tehä tuollaset kynsikkäät ja toisetki ja vielä ehkä kolmannetki, mutku niiton niin tylsä ja ikävä tuhertaa.
Otanpa nappisi mukaani myös...
terveisin pitkäaikainen lukija

 
At 9:07 AM, Blogger KirsiÄr said...

Mä käytän pienoismestä sijaiskeltaisuuskärsijänä. Työn alla on keltainen Lanett-villatakki. Joka ei jaksa valmistua.

Ja hei: varo, ettei legopalikkavärimmailma johda duploukkotukkaan...

 
At 9:57 PM, Blogger Elina said...

Mulla on kans joku legokausi. Aina olen kyllä vihreästä tykännyt, mutta viime aikoina kotiin on ilmestynyt just noita legopalikanvihreitä vaatteita. Ja viimeksi yllätin itseni Korialta hypistelemässä keltaisia Mambo-keriä Vihervaara mielessäni. En ostanut, koska paksu keltainen neule ei ole hyvä idea, mutta... olisikohan se sitten Legovaara?

 

Post a Comment

<< Home