Thursday, August 21, 2008

Ei väkisin. Samos ei ollut Nitor Removerista moksiskaan, vaan se on edelleen ihanan laikukas vaaleanpunainen. Tavoitteena oli sellainen varsin haalea hattaranpuna. Noh, nytpä neule on ainakin vähän siloisempi ja laskeutuvampi. Josko sit uudella yrittämällä vaikka harmaata.

Malli: Easy Raglan V-neck by Glampyre
Lanka: Novita Samos Lollipop
Puikkelot: 4,5 mm, joustinneuleessa 4 mm

Huomasin vasta ohjeen ostettuani, että mullahan olis ollut ihan sama ohje Stefanien kirjassa Fitted Knits nimellä Cozy V-neck Pullover with Deep Ribbing. Nooh, sitäkin sattuu. Tässä neuleessa ei tosin ole deeppejä ribbejä, vaan ihan vaan tuollaiset tuuman korkuiset. Pääntien ribit neuloin ihan hatusta, koska kaula-aukko antoi muuten varsin anteliaan vaikutelman...

Ihan kiva pitoneule tuli, tolle värille vaan pitää tehdä vielä jotain... Ja ylhäältä alaspäin on edelleenkin ainoa tapa jolla mä maltan neuloa helmasta ja hihoista riittävän pituiset ;) Toivottavasti Wendyn Custom Knits -kirjassa sellaisia malleja olisi paljon, sillä kustin pitäis polkea se mulle ihan näinä päivinä. Sitä odotellessa neulon ties kuinka monetta Swallowtailia.

3 Comments:

At 10:19 PM, Blogger Suvi said...

Onpas vastahakoista Samosta, mutta paita on kiva silti! Toivottavasti saat siitä vielä haluamasi värisen!

 
At 8:54 AM, Anonymous Anonymous said...

Tosi kaunis perusneule!

t. JohannaH

 
At 3:13 PM, Anonymous Anonymous said...

Linda...

 

Post a Comment

<< Home