Sunday, November 19, 2006

Simppeli huivinpoikanen ja havaintoja


Atacaman toka ja tällä erää viimeinen olomuoto. Kerchief Scarf Last-Minute Knitted Giftsistä. Puikot ihan ohjeen mukaan 4,5 mm, mut huivin koko ihan vähän isompi ku ohjeessa. Juu, oon ryhtynyt niin pkkneulojaksi (peukku keskellä kämmentä), etten osaa edes tätä ilman ohjetta. Seuraavaksi teen ribbineuleisen kaulahuivin Novitan ohjeella :)

Atacama Alpacaa oli hurjan kiva neuloa, pehmoista lankaa joka ei ollut moksiskaan pienestä purkuoperaatiosta. Pikemminkin tuntui et se pehmeni tuosta käsittelystä.

Minäkin pääsin muuten käymään Pirkkahallissa toiseen kertaan. Armas täti oli laskenut messulöydöt sisältävän hetkeksi jutskaillakseen tuttunsa kanssa ja kassi oli jäänyt niille sijoilleen, kun toinen kaveri oli tullut kertomaan et bussi lähtee nyt. Onneksi me käsityöihmiset olemme rehellistä kansaa ja kassi löytyi ja se jopa luovutettiin mulle tuntomerkkejä vastaan. Tarkastajasedät päästivät mut mutinoitta läpi ilman lippua, arvatkaa oliko kiusaus livistää hallien puolelle?! :)

Sunnuntaisia havaintoja:
- Frendit alkavat ihan ihkaekasta jaksosta Subilla 4.12 ma, jee!
- Ruuhkainen Prisma on tehokkainta ehkäisyä nuorelle naiselle, joka on kallistellut päätään ja hymyillyt lastenvaunut nähdessään jo vuosien ajan; mua kajautettiin noin kolme veen nyrkillä ostoskärryistä selkään kaamean kirkumisen päätteeksi, kun jonotin ihan viattomana pullonpalautusautomaatille

Nyt kokeilemaan joko kaupan piparkakkutaikina taipuisi uuniin ja kurkkimaan vieläkö keittiön alakaapissa on se pullollinen kaupan glögiä, jonka sieltä kesällä löysin.

5 Comments:

At 6:36 PM, Anonymous Anonymous said...

Hurja vauhti sulla päällä :o Mäkin yritin messuilevan kaverin kautta tilata Atacaman Alpacaa tänään, mut oli kerpele loppuneet jo.

 
At 6:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Pystyit oleen menemättä sisälle asti? Olis ne sedät sut päästäneet.

Miksköhän mulla näkyy joistakin kuvista vaan puolikas, kun klikkailen niitä isommiksi, onkohan muilla samaa ongelmaa?

 
At 6:43 PM, Blogger laurar said...

Kiits.

Tarja: Sama onkelma on ihan omallakin koneella, en vaan (pkk) osaa tehdä asialle mitn.

 
At 8:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Tuo väri on kyllä kaunis, ihan kuin mustikkajätskiä! Vauhti on kyllä sulla huima, mä en ole saanut edes vyyhdinpuita pystyyn etta saisin omani kerittyä. LKS:ia on jo kyl noin kolmannes valmiina joten ei täälläkään nyt ihan tyhjänpanttina olla oltu.

 
At 9:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Annan sulle varmuuden vuoksi tämän loistavan kaulaliinan ohjeen: luo 20 s ja neulo aina oikein niin kauan kuin lanka riittää. Päätä silmukat.

Mäkin kävin tänään pikapikaa Pirkka-hallissa. Hahtuvalanka loppui kesken ja kävin sitä sitten juoksujalkaa Pirtin Kehräämöltä hakemassa. Järkkärin kanssa jouduin vähän keskustelemaan, mutta toinen (vanhempi) järkkäri sanoi, että anna mennä vaan.

 

Post a Comment

<< Home