Friday, July 14, 2006


Minen muistanut ollenkaan esitellä teille mun uutta ihqua neulomistarvikepackiani. Kiitos vielä Annev! Kiitokset myös kaikille eilisistä tsemppicommenteista, niinpä, miten paljon lankaa sillä rahalla sais... Enempi kuin uuden Tallinnan matkan verran. Mut iteppä kaahin, da, niinhän se anonyymikin totes.

Nyt viikonlopuksi maalle. Kotokotona on taas terassinavajaiset luvassa, koska vanha terassi on saanut huikean hienon katon - kuulemma.

3 Comments:

At 4:31 PM, Blogger tikru said...

Joku siis pääs jo viisasteleen :)
Mä vältin parkkisakot tänää niukasti ja sain puistokemisteiltä kiitoksia tukkamuodista (ottaako pos vai neg, kas siinä pulma).

 
At 8:28 PM, Anonymous Anonymous said...

heh, joo... oishan se varmasti iha jees olla terkkari, ainakin varmaan ala-asteella, ehkä...? en kyllä varmasti ees tiedäkään kaikkia terkkarin työpaikka mahdollisuuksia, mutta noista mitä tiiän...
oon aina ollu aikalailla neulakammonen, mutta kyllähän sitä ihminen tottuu melkein kaikkeen ajan kans... :)

 
At 7:31 AM, Blogger AnneV said...

Hii, kiitos itsellesi ylläripaketista! Mä tosiaan aion säästää sitä vielä muutaman päivän, että pääsen juhlimaan tangonimeäni.

Ja sitten yllätysveto: oli puhe niistä Barcelonan lankakaupoista. Mitäs jos menisit paikalliseen neuletapaamiseen yllättämään paikalliset neulojat? Siellä on neuletapaamisia näköään viikoittain (liekö samanlainen ilmiö kuin Tampereella eli periaatteessa kerran kuussa mutta jos joku ehdottaa, niin…)

http://www.barcelonaknits.blogspot.com/


B:ssa on ihan tämän kesän alussa avattu uusi lankakauppa, jota olen nähnyt kehuttavan useammallakin taholla:

Persones Llanes
Plaça de la Lana 7 baixos
08003 Barcelona

nettisivut on kehitteillä : http://personesllanes.com/

Barcelonan vanhassa kaupungissa toimii Barcelana, joka nimestään huolimatta kuulemma myy enimmäkseen puuvilla- ja akryylilankoja, tosin akryylit on kuulemma “käsityöläislankoja”, mitä ihmettä se sitten tarkoittaakin. Tätäkin on kehuttu:

Barcelana
Brosoli 1
08003 Barcelona
metro Jaume 1 (linja 4)

Keskustassa myös tämä seuraava,:
Merceria Santa Anna
Av. Portal de l'Angel 26
08002 Barcelona

ja täällä nettisivut lupailee Noroa ja Debbie Blissiä
Oyambre
Pau Claris 145
08009 Barcelona
site web : http://www.oyambreonline.com/


Lanas Tosca
Ramelleres 17A
08001 Barcelona (lauantaisin suljettu)

Lanas El Globo
Paseo Sant Joan 34
08010 Barcelona

Nuo ylläolevat olen siis poiminut talteen blogeista ja eri neuleryhmien listauksista. El Corte Inglés –tavarataloissa on kans jonkinlainen käsityöosasto, ja niitä nyt ainakin pitäisi osua matkan varrelle puoliväkisin, vaikkei ehkä oliskaan aikaa ruveta jokaista pikkuputiikkia etsimään. Tsekkasin myös Espanjan/Barcelonan keltaiset sivut hakusanalla ”villa”. Hihi. Taas yksi uusi suomalainen mies sai syyn vihata mua. Näitä on aika monta.

http://tinyurl.com/q5lgy

 

Post a Comment

<< Home