Monday, July 10, 2006

Edit. Sorppa haamuilut blogilistalla, sain vihdoin - kiitos kesäsateen - aikaseks päivittää tuota sivupalkkia... Ja sorppa jos blogisi puuttuu siitä, tarkoitus kyllä olis lisäillä niitä vielä ja samalla järjestää nen sävyittäin tjsp.

Kun ei oo mitään kivaa neulomusta esitellä, niin selaillaan sit lehtiä... Posteljooni oli kiikuttanut Kauneimmat Käsityöt viime keskiviikkona ja se ootteli mua kiltisti pöydän kulmalla neulepiknikin jälkeen. Alussa oli pari kivaa sileäneuleista toppia, mut en saanut niistä oikein tarkkoja kuvia...

huivi kuitenkin oli hirmu kiva...


...samoin tää useasta eri langasta virkattu Garnstudio-käännös.


Serkun tytärlaps, rapiat 3 kk vois saada tällaiset, ehkä joskus vielä tänä kesänä... Huih, hänhän viettää ekoja nimppareitaan naisten viikolla.

Novita puolestaan oli tulla tupsahtanut tänään. Uutuuslankoja kävinkin jo perjantaina Anttilassa silittelemässä - ja kauhistelemassa :)

Kansikuvaneule oli kiva, tykkään tästä Isoveljen uudesta väristä. Hitsit kun en yhtään muista oliks se pehmeää tai kallista. Mitäs sanotte laadusta? Minen oo aikoihin tehnyt Isoveljestä mitään, onks sen laatu romahtanut samassa kyydissä 7 veljeksen kanssa?


Kiva muoto, tyhmä (ja kallis) lanka. Toimiskohan tää teddyisenä, tai hippysenä...


Eiks tätä nyt olis osannut soveltaa niistä kymmenestä täsmälleen samalla mallilla mut erivärisellä langalla toteutetusta...


Yllätyin itsekin, kun tää miellytti silmää, sekä väri että muoto.


Tällaiseen muotoon on kait pakko totutella. Eihän kaupoistakaan saa enää muunmallisia neuletakkeja :)


Virallinen au-ai, silmiin sattuu -osuus:


Pitäisiköhän tehdä neonkeltainen pipo ihan vaikka vaan sen kunniaks, että mulla oli sellainen eskari-iässä tai ekaluokalla.


Jaahas ja kotimaista neulekirjallisuuttakin on taas luvassa
-iloisen lutikan suomennos
-Joka Tyypin Virkkauskirja, "Kirjan selkeiden piirrosohjeiden avulla aloittelijankin on helppo ottaa koukku käteensä ja oppia virkkauksen perusasiat"
-Hetaleita Poropeukaloille, yli 20 helppoa ja näyttävää neulemallia "Kirjan punaisena lankana on se, miten vain pienin muunteluin tai lankamateriaalia vaihtelemalla saa samasta ohjeesta aivan erinäköisiä ja -henkisiä sovelluksia." Lisäksi "Kaikki ideat Novita-langoille!" Hienoa, olishan se pitänyt arvata, kun kirjan punainen lanka on ihan sama metodi mitä Novita soveltaa sesongista ja vuodesta toiseen :)

5 Comments:

At 8:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Ettet vain Laura olisi hieman sarkastinen tänään?

Ilmeisesti kaikilla ei vielä kuitenkaan ole boleroa tai pipoa. Sitten kun ko. kamppeet on kaikilla vastaantulijoilla, alkavat suunnittelijat miettiä jotain muuta ja taas palataan 70/80/90-luvulle tjsp.

 
At 9:00 PM, Blogger katinkontti said...

Tuo petroolinsininen (tmv.) neuletakki miellyttää miunkin silmää, pitsimalli on vaan kovin samanlainen kuin siinä mun mustassa alpakkatakissa, joten tuskin jaksaisi tehdä. Muuten kyllä aika ällöä...

 
At 11:30 PM, Blogger tikru said...

Mä pidän tuosta petroolin sinisestä värinä, haluankin nähdä livenä sen langoissa. Nuo neonit ja muut ..puuh. Ja tuo boleromalli- tai puoliympyrätakit tjv.. Ei vois vähemmän käydä mun kropalle, joten ei kannatusta :)

 
At 7:44 AM, Blogger Sini said...

Petroolisininen neuletakki on uuden Novitan malleista mun ehdoton suosikki. Muuten olikin aika hiljasta, muutama ihan ok löytyi...
Tykkään kyllä boleroista, mutta nuo lyhyet "puoliympyrätakit" ei miellytä lainkaan. Varsinkin tuo isoveljestä tehty näyttää oudon tönköltä.

 
At 8:31 AM, Anonymous Anonymous said...

Mä tykkäsin kans kansikuvan poolosta, mutta Isoveikka on sen verran lämmintä tavaraa, että käyttöä on vasta kun mittari on yhtä paljon miinuksella kuin tänään plussalla. Mun Isoveli-poolon kauluskin kyllä kutittaa jonkun verran, eli mä ainakin tekisin mieluummin vaikka neuletakin kuin poolon Isoveljestä. Pooloa oon käyttäny vasta sen verran vähän, että laadusta en osaa sanoa.

 

Post a Comment

<< Home