Thursday, June 01, 2006

Sandra on niin kiva!

Seikkailin työpäivän jälkeen Prismassa (mitähän sitä söis, onkohan lankahyllyillä mitään uutta, mitäs tällainen uus juusto on, vois muuten kattoo noita t-paitoja ihan vaan huvikseen, ai ku kivat kengät...), kun uusi Sandra moikkas mua lehtihyllystä. Se on sit kiva tyyppi. Näin kesäkuussa se näyttää tältä:


Tällainen vanhanaikaisen pöytäliinan pinkki versio toppina passais munkin Holiday Lookiin, meinaan sitten joskus elokuussa kun paistaa arska.


Saunaponcho?


Tämä neuletakki sai mut varmistumaan siitä että haluan ostaa Sandran tämänkin kuun numeron...


...ja tää oli viimeinen sinetti mun päätökselleni.

Neuleiden suhteen ei oo ollut kovin tuottoisa viikko. Niitä mansikkakoolattuja sukkia oon nitkuttanut, mutta kantapäiden jälkeen (suunta toe-up) tuli stoppi; ei huvita enää yhtään. Laguuninväriseksi muuttunut seiskaveikka sen sijaan hotsittaus sukkamielessä... Helleborus on pysäköinyt itsensä sängyn viereen eikä oo letkauttanut eväänsäkään viikonlopun jälkeen. Sen emäntä on tainut olla arki-iltaisin niin naatti, ettei oo jaksanut ottaa sitä edes yhden mallikerran ajaks viekkuunsa ennen omaa nukahtamistaan. Niin ja Magic-lanka toppia on tikutellut kerroksen silloin ja toisen tällöin. Aikaansaamani neule vaan ei o kovin sileää ja se vähän jurppii. Pitää varmaan aloittaa lääkkeeks joku uusi neule...

Yleistä hotsitusastetta on laskenut myös paskamaiset työkuviot; soppari loppui toukokuun loppuun, eikä uutta oo näkynyt vaikka suusanallisesti on sovittu jatkosta marraskuulle asti. Sitte töistä on yks vakkari pois ja sijaisia ei kuulemma oo, joten sen hommat kaatuu muille. Oon sitte tänään omien töiden ohessa roikkunut puol päivää puhelimessa delegoimassa ja perumassa sen duuneja. Eiks sekin olis esimiehen homma? No joo, olis varmaan, mutkun sillä on liian kiire liihotella kaiken maailman kokouksissa ja koulutuksissa, prkl. Kiitos ja anteeksi.

Huomenissa kampaajalle ja sen jälkeen kotikonnuille yksiin yo-juhliin ja toisiin 18vee-hippaloihin. Ihan tyhmää olla niin vanha, että sain kutsun tän 18veen sukulaisten kanssa samoihin bileisiin enkä esmes sen kavereille järjestettyihin. Aurinkoista kesäkuun alkua kaikille!

11 Comments:

At 7:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Sama Sandra tarttui minunkin kätöseeni - just toi pontso (toisen värisenä) ja nuo kaks alinta, joo!

 
At 7:49 PM, Anonymous Anonymous said...

Höh, Turusta oli Sandrat loppu kahesta prismasta missä kävin (tai sit ei ollu viel ilmestyny tai jotain)...Täytyy tehdä uus reissu piakkoin; Noi neuletakit näyttää tosi ihanilta!

 
At 8:33 PM, Blogger neja said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 8:35 PM, Blogger neja said...

Oi vähänkö on kyllä ihana tuo toisiksi alimmainen beige neuletakki. Mistäs langasta se on muuten tehty? Pitäs varmaan ittellekki ostaa se lehti:)

 
At 11:49 PM, Blogger uhoava gnu said...

Ihanat nuo neuletakit!
Voi miksi, miksi on niin paljon ihania malleja odottamassa velvollisuuksista luistamista?!

 
At 1:48 AM, Blogger Elina said...

Ihania nuo mansikkakoolaidvärjäillyt lankasi! Mieli tekis itsekin lähteä ostelemaan mehujauheita, mutta

En tiedä missä olet töissä, mutta ilman kirjallista soppariahan ei Suomessa laillisesti tarvitse työskennellä (ja käsittääkseni on myös laitonta teettää töitä) muulla kuin urakkapalkalla, kannattaa muistuttaa pomoa tästä aiheesta. Jo ihan senkin takia että kirjallinen soppari on aina suullista varmempi näyttö jos ongelmia tulee. (En pitäisi sellaista työnantajaa 100 % luotettavana jolta ei kirjallista sopparia ajallaan heru.) Työsopimuslaista löytyy varmasti lisää aiheesta, ks. http://www.finlex.fi

 
At 1:49 AM, Blogger Elina said...

Blogger lyhensi näköjään jotenkin itsekseen kommenttiani keskeltä, ensimmäisen kappaleen loppu kuului "-- mutta kun on nuo fufot kesken".

 
At 9:43 AM, Blogger Unknown said...

Voi miten kivoja neuletakkiloita, nyt on miunki pakko ostaa tuo lehti.

 
At 10:08 AM, Anonymous Anonymous said...

Hienoja malleja tuossakin lehdessä! Täytyypä käydä tsekkaamassa seuraavalla kauppareissulla. Kiitos vinkistä! Ja ainiin, ihastuin heti tuohon laguuninväriseen lankaan...

 
At 2:27 PM, Anonymous Anonymous said...

Neuletakit ovat kivoja. Mutta että saunis pontsona!

 
At 11:53 AM, Anonymous Anonymous said...

Laura! Haastoin sinut tarinameemiin blogissani....

 

Post a Comment

<< Home