Thursday, June 08, 2006

Johan tää paska-blogger vihdoin päästi mut päivittämään. Ei, ei se oo tökkinyt päiväkaupalla, mutta tän topin neulominen on tökkinyt. Tai oikeastaan kappaleiden neulominen (ensimmäisellä kerralla) vielä luonnas, lanka oli kivaa ja puikot jälleen kerran ihanat, mutta itse neulomisen jälkeen alkoi tulla pulmia
- ohjeen halkiopääntie näyttikin ihan tyhmälle, ja huomasin sen tietenkin vasta, kun olin päätellyt langanpäät jo kertaalleen ja pingotellut neuleen patjan alla
- yhdistin jomman kumman sivusauman ekalla kerralla jotenkin väärinperin
- koko sivusaumojen ompelu tuntui tosi tyhmälle, koska kuvittelin ohjeen nimen (front slit) perusteella että etukappaletta muotoiltaisiin lyhennetyillä kerroksilla tjsp, ja sitten se neulottiinkin ihan tavistasona. Ihan hyvin olis siis voinut neuloa pyörönä kainaloihin asti - ai miten niin kannattais tavata koko ohje ensin?!

Lopputulos on kuitenkin varsin jees:

Ohje: Front Slit Tank Top (sivulla on linkki, josta ohje aukeaa pdf:nä)
Lanka: vajaat viisi kerää Coatsin Anchor Magiclinea, ihan Karnevaali-keksien väristä. Kiitos JaanaV, ilman sua ja sun lähettämiiä lankoja ei tätä toppia olis
Puikot: 4,5 mm bambuiset pyöröt

Niin joo, soveltelin muuten ohjetta, paitsi pääntien, myös helman ja kädenteiden osalta. Helmassa on muutama kerros ainaoikeaa ja koko toppi taitaa olla pidempi kuin ohjessa (ei näy masunahkaröllykät) ja kädenteiden kohilla on myös muutaman silmukan leveyden verran ainaoikeaa.

Nyt aion painaa Publish Post -nappulaa ja toivoa sormet ristissä, että Blogger julkaisis tän postauksen moitteettomasti ja ettei mun tarvis palata editoimaan kirjivirheitä, jotka pomppaa silmille aina vasta tuon taianomaisen nappulan painalluksen jälkeen. Samalla pyytelen anteeksi, etten oo tainut kommentoida yhteenkään blogiin tällä viikolla. Blogger ei oo jostain syystä suostunut näyttämään mulle word verificationeita ja ilman niitä on hirvittävän vaikea kertoa mitään, vaikka olis ihan asiaakin.


7 Comments:

At 8:54 PM, Blogger neja said...

Ihana toppi ja kivan värinen:)

Mulla on kans bloggeri tökkiny tällä viikolla kummallisen paljon. Tänäänkin sai pelätä toimiiko vaiko eikö kun oli saanu postauksen kirjoteltua. Myös kommentointien kanssa on ollu ongelmia.

 
At 9:09 PM, Blogger eusu said...

Varsin makee toppi!!!

Juu, Blogger on tökkinyt muutaman päivän, välillä enemmän, välillä vähemmän=0

 
At 6:49 AM, Blogger Villasatu said...

Oisin eilen kirjoittanut sulle myötätuntoisen Bloggerinhaukkukommentin, mutta kuinkas ollakaan - Bloggerin kommentointijutskat oli nurin. Argh.

Mutta topista tuli tosi kiva, ja tulossa vois olla säitäkin sen pitämistä varten!

 
At 9:33 AM, Blogger Susanna said...

Jep, bloggeri ongelmia mullakin, aina välillä. Sivutkin kestää välillä ikuisuuden latautua. Jossain vaiheessa sieltä tuli ilmoitus että on unexpected problems ja että nörtit on jo korjaamassa :D

Kiva toppi!

 
At 11:02 AM, Blogger KirsiÄr said...

Jos epäilyttää tallennettaessa, kannattaa copsata html-muotoinen postaus jonnekin notepadiin tai vaikka Sanaan (siis siihen tekstinkäsittelyyn, ei Raamattuun). Hyvässä lykyssä kuvalinkitkin saa silloin talteen. Ehkä.

Vähänks magee toppi. Ihan omiaan huomiseen hellepäivän KIPpiin - koska tietenkin huomenna on aivan upea sää eikä tule esim. sellaista rankkasadetta kuin eilen töistä kotiin pyöräillessä.

 
At 5:43 PM, Anonymous Anonymous said...

Osuva sananvalinta: karnevaalikeksinvärinen toppi. Olen myös neulonut ko. langasta ja samasta sävystä neuletakin ja lankaa on vielä jäljellä toppia varten. Topin malli on vielä hakuisessa. Omasi näyttää tosi kivalta.

 
At 10:25 PM, Anonymous Anonymous said...

MAKEA karnevaalikeksi-hattara-vaahtokarkkitoppi:)

 

Post a Comment

<< Home