Friday, May 26, 2006

Liisan Lilja päätti eilen ihan yks kaks valmistua, koska huomasin langan käyvän vähiin. Tarkoitus kun oli, paitsi testata uutta ihanaa mallia, neuloa huiviksi kaapissa majailevat Chic Mohairit, eikä siis ostella samaa lajiketta lisää.
No vähän knaftiksihan tuo jäi, kun jouduin yhtäkkiä kesken mallikerran päättelemään silmukat, mut ihan kiva tuo on ja vastaa hyvin huutavaan luonnonvalkoisen kolmiohuivin puutoshätätilaan, joka puhkes mulla aivan akuuttina tässä keväällä. Ja malli, se on mitä ihanin.

Ohje: Liisan Lilja
Lanka: Novita Chic Mohair (jota luulin olevan vähän vajaat kolme kerää, mut tarkistuspunnituksessa valmis huivi painaa vaan 125 g)
Puikot: 6

Viime yön tämä unelmanpehmoinen höttönen vietti sijauspatjan ja runkopatjan välissä, ja tänään vaihtopenkiltä (sohvalta) vuoroon pääsi juurikin valmistunut Trellis. Ainaoikein, joo meiän sohva on yleensä kuorrutettu neulomuksilla vaikka joskus viime kesänä muistan hämärästi lupailleeni, ettei siinä majailis kuin yks keskentekonen kerrallaan. Armaani osaa kuitenkin väistellä niitä tehokkaasti ja tarvittaessa viskelee ne varovasti pois tieltään.


3 Comments:

At 4:22 PM, Anonymous Anonymous said...

Wow, miten herkän kaunis tuo Liisan lilja onkaan ;) -Terde

 
At 4:55 PM, Blogger vikke* said...

ihanan ilmava!!

mä kans haluisin tuollaisen mutten taida jaksaa tehdä...tai kyetä, aika kun ei riitä kaikkeen :(

 
At 8:34 PM, Anonymous Anonymous said...

Hienon näköinen Liisan lilja. Mohair sopii siihen varmaan hienosti.Miulla on kans alulla sama huivi, mutta teen sitä florikasta ja kolmosen puikoilla.

 

Post a Comment

<< Home