Monday, May 29, 2006

Lauran kokeilevassa keittiössä tapahtuu taas...

Monessa muussakin blogissa on taas läträilty värien kanssa ja viimeinen kipinä olivat Viken Kool Aid -pussit ja Emilian kauniinväriset vyyhdit, joten pakko oli taas pistää väripadat (vedenkeitin ;) porisemaan. Ostoskoriin sujahti siis kerä valkoista seiskaveikkaa, joka singahti samoin tein kahdeksi vyyhdiksi. Alempi vyyhti kylpi turkoosin ja smaragdinvihreän värisessä värijauheessa (sitä Anneveen diilaamaa) sekä mustikka Kool Aidissa ja ylempi pinkissä ja ruskeassa taikajauheessa. Etenkin sinivihreään oon oikke tyytyväinen.


Mut onkos tää nyt sitä jotain vähän isompaa itselle? Noku... piti saada edellisten värjäilyjen tuotokset puikoille ennen kuin nää seuraavat kuivuvat, keriytyvät ja alkavat tahtoa väkisin puikoille. Mansikka(koolaid)sukat siis tulollansa.


Tää sen sijaan olis se jotain vähän isompaa ihan itselle. Lanka on Jaavaveen kiitokseksi lähettämää Anchor Magiclinea ja malli IK:n sivujen kautta bongattu Front Slit Tank.

6 Comments:

At 9:38 PM, Blogger vikke* said...

aih, mä tykkään tuosta ylemmästä vyyhdistä!
tääl on kans läträilty tänään ja mielenkiintoista on ollu...kuivuis äkkii!

 
At 11:28 PM, Blogger mursuliina said...

mistä sait noin nättiä ruskeaa???

 
At 8:48 AM, Blogger Kati E said...

Toppi näyttää hyvältä. :D

 
At 10:48 AM, Blogger emilia said...

Kivoja värejä oot saanut aikaan! Tuo ruskea-vaaleanpunainen on mun suosikki. Oliko AnneV:llä noita ruskeita väripusseja kanssa? Metsästin pikkusiskon kanssa viikonloppuna jotain ton tyyppistä ruskeaa kevätjuhla-oneskeinwonderia varten, muttei onnistuttu löytämään.

 
At 2:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Hyvältä näyttää! Minä tykkään kyllä molemmista vyyhdeistä. Kiinnostaa tosi kovasti nähdä, miltä tuo ruskea näyttää neulottuna. :)

 
At 5:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Oiiih, ihania tuli! Ehkä mä nyt vihdoin itsekin uskaltaudun kokeilemaan...

Johanna (kirjautumisongelmainen)

 

Post a Comment

<< Home