Sunday, April 23, 2006

Vihdoin myös täällä


Clapotis suomeksi palkinto-Nallesta, puikot 4,5
Koskapa muutamat bloggaajat eivät huutele keskeneräisyyksistään siinä pelossa, ettei työ valmistukaan, nii minäkin päätin kokeilla. Oon siis nykerrellyt tätä kaikessa hiljaisuudessa runsaat pari viikkoa.


Mittakaavan vuoks vielä kuvaa... Melkein pari kerää paloi. Toisesta tekisin leveämmän. Tai sit sellaisen ihan pikkuruisen kaulaan sitaistavan. Tämä versio muuten koki huuhteluainepehmennyksen ja pyykkikonehuuhtelun ja -linkouksen heti valmistuttuaan ja hyvä tuli - ei pehmeyden puolesta uskois Nalleksi.

Nyt Levottomien tahtiin jotakin elämää tylsempää - miestenkokoisia sukkia kakspuolikkailla puikoilla. Mut minkäs teet, kun vappuinen synttärisankari sellaisia toivoo.


11 Comments:

At 9:21 PM, Blogger Martsuli said...

Ei pidä olla taikauskoinen.. valmistuuhan ne työt vaikka niitä esittelisikin blogissaan ja vaikka ei valmistuisikaan niin so what!

Asiasta kolmanteen tosi hieno Clapotis upeasta väristä ja näyttäisi olevan kivan kokoinen minun makuuni. Onnittelut hienosta luomuksesta!

 
At 9:38 PM, Blogger Roora said...

Ihana Clapotis. Jos mäkin joskus vaikka jaksaisin... :D

 
At 10:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Upea!!

 
At 10:11 PM, Blogger Siniset Silmukat said...

Ihq! :o)

 
At 10:15 PM, Blogger derea said...

Ihana :) Hyvä, että sait nyt toteutettua!

 
At 10:23 PM, Blogger Raisa said...

Ihanan näköinen on!

Mitä vaiheita siihen huuhteluainekäsittelyyn ihan tarkalleenottaen kuuluu? Kiinnostuneena vaan tyhmiä kyselen, kun ajattelin itsekin tehdä jotain vastaavaa mutta lankojen karheus vähän mietityttää....

 
At 8:48 AM, Blogger laurar said...

Kiitos kaikille kommentoineille!

Raisa: Tää ei sitten oo mikään oikeaoppinen tapa, mutta ä tein niin, että kippasin pesuvatiin kolme korkillista huuhteluainetta, loput vettä ja Clapo perään tähän melkoisen tuhtiin liuokseen siis. Sitte vaan pyykkikoneen huuhteluun + hellään linkoukseen.

 
At 9:04 AM, Blogger eusu said...

Kaunis!!!

Ja ihanat nuo pallukat tuolla alempana postauksessa (kaulakoru tms..)

 
At 1:05 PM, Blogger Susanna said...

Ihana clapo!

Mä kans vannon huuhteluainekäsittelyn nimeen, ja tosiaan välillä tulee laitettua aika roima annos, vähempikin ehkä riittäs :D Monille langoille pelkkä kastelu tekee ihmeitä.

 
At 11:22 PM, Blogger Tarja said...

Hieno on Clapo! Toi huuhteluaine pehmentäjänä on hyväksi koettu. Seikkailin juuri ämerikkalaisissa blogeissa ja siellä oli hyvä villan pesuohje: shampoota ja hiustenhoitoainetta (kun villa kerran on lampaan "tukkaa"). Tarvii kokeilla.

Ja sit....oli pakko laittaa tää sulle (en osaa sillai hienosti linkkinä): Olisko vähän makeeta ajella tällä Calpotis hulmuten: http://static.flickr.com/50/132463341_bab6cdea5c_b.jpg

 
At 4:39 PM, Blogger Puputsi said...

Kätevä idis toi huuhteluainekäsittely. Just teen itelleni Nallesta fifiä, ja se on aika karhea, niin tolleen saan sen varmaan vähän pehmeemmäks. Pitää kokeilla :)

 

Post a Comment

<< Home