Monday, February 06, 2006

Katsaus SK 2/06:n


Kaikki pipot ja hatut ovat aina hyvä juttu. Mitä enemmän, sen parempi.
Vaikka systeri ja minä kyllä huomattiin viikonloppuna, et molemmilla on sama onkelma - pipo nousee siten että päälaelle tulee kauhee törö ja korvia paleltaa. Olemme pienestä asti kikatelleet äidille, jonka pipo on aina ihan hassulla töröllä päälaelta, ja samoin oli jo edesmenneellä enollamme. Aina.
Aloimme pohtia, voisko syy olla perinnöllinen ja miltä muut sukulaisemme näyttävät pipo päässä. Huomasimme myös ettei meillä kummallakaan pysy sellaiset trikoiset hiuspannat takaa alhaalla, jos ei oo hiukset kiinni niskassa. Samassa yks serkkumme äiteen puolelta soitti pikkusiskolle. Systeri kysyi heti, et nouseeks sunkin pipo aina, ja joo, serkku vastasi että joo aina sitä joutuu nyhtämään alemmas. Haha, onkelman syy siis selvis; meillä kaikilla on liian suora takaraivo - tai jotain. Mut kuka keksis ratkaisun...?

Mut back to the SK.
Vai täydelliset neuleet? Näähän on ihan kauheita...


...oikeanpuolimmaista voisin harkita - JOS olisin kuudennella kuulla raskaana.


Tää on ihan kiva ja tällaiseen mulla löytyisi lankaakin... Mut eiks ponchot ala olla jo passé...?


Mahtaiskohan tulevan anopin vanha mäyräkoira tykätä tällaisesta... Ainakaan se ei liiemmin perusta kävelylenkeistä näillä pakkasilla :)


Tämän vuoksi jaksan odottaa uutta lehteä, tää on ihana. Mulla oli tällainen pienenä, mut se oli kirkkaanpunainen ja reppukankaasta tehty. Ja valkoisen neliön sisällä luki vinksin vonksin tikkukirjaimilla LAURA :) Tällainen on pakko saada.

Nyt jotain murua rinnan alle (=syömään), neulomaan ja tuijottamaan töllöä. Tänään on hyvä telkkari-ilta :)


15 Comments:

At 6:44 PM, Blogger särmä said...

Katoin kanssa, että ton lehden paras juttu oli ehdottomasti toi mainos. Valloittava kassi:)

 
At 6:49 PM, Blogger derea said...

Mullakin nousee pipo. Ja pannat ei pysy niskassa mullakaan. Hih, toi kassi on kiva, ja sun tarinasi sitäkin kivempi :)

 
At 7:37 PM, Blogger joko said...

pipo nauhalla leuan alle kiinni :)

 
At 9:07 PM, Anonymous Anonymous said...

Sama ongelma (kaupan)pipojen kanssa. Takaraivoni on hieman lättänä, mutta sen lisäksi minulla on myös iso pää, joten varsinkin naisten päähineet ovat liian pieniä (yleensä 58cm).
Tästä isopäisyydestä saa monta hyvää vitsiä aikaiseksi, huoh.

 
At 9:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Juu pannat nousee täälläkin ja sen vuoksi en niitä koskaan käytäkkään, koska on ruman näköistä kun hiukset ei oo tiptop. :D

 
At 9:30 PM, Blogger katinkontti said...

Mulla on combo lattana takaraivo + liukas tukka + lyhyt kaula. Just tänään manasin kun tein siitä ihanasta Charmesta pipon ja nyhdin sitä tuolla pakkasessa alaspäin. Jotain nartsisysteemiä leuan ali rupesin jo miettimään. Tuota virkattua kassia (ja muitakin upeita virkkuutöitä) voi ihailla livenä Verkarannan Silmukoin-näyttelyssä 20. päivään asti.

Tämä on siis *Kati*, sain blogin vihdoin pystyyn.

 
At 9:47 PM, Anonymous Anonymous said...

Heip! Katselin tänään tuota samaista lehteä ja kopioin siitä oitis seuraavat: virkatun jakun (tosin sitä pitää hieman soveltaa, en katsos ole raskaana;), koiran neuleen ja ruutupeiton ohjeen. Seuraavaa numeroa odottelen minäkin innolla, koska siinä on tuo ihana kassi:)! Ps. kyllähän mullakin tuo pipo aina ylös nousee töröttämään... *hih* Pitää ilmeisesti tehdä korvaläppä-versio;)

 
At 9:50 PM, Anonymous Anonymous said...

Katselin, että tuossa lehdessä kymmenestä aikuisten neuleesta 5 oli ponchoja. Pikkuhiljaa voisivat jo siirtyä muihin neuleisiin.

 
At 10:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Joo, taitaa kevätkassi muoti olla kaikilla tuo Jenkkikassi. Kun mä olin pieni niin niitä oli paljon. Sitten ne oli poissa vähän aikaa ja tuli takas mutta mä en sellaista saanut. Ne meni ja tuli taas mutta enää en halunnut sitä. Nyt, nyt mä sen teen heti kun lehti tulee. Vihdoinkin Jenkkikassi mullekin.
Ja pannat ei pysy mullakaan. Pipot pysyy.

 
At 10:59 PM, Anonymous Anonymous said...

Sama ongelma mullakin pipojen kanssa. Tykkään ajella lyhkäset matkat talvellakin pyörällä ja silloin se pipo vasta nouseekin.

 
At 11:12 PM, Anonymous Anonymous said...

Hmm. Oletko kokeillut isompaa silmukkamäärää? Siis kun jotenkin mutulla tuntuis, että jos olisi löysempi ja tarpeeksi syvä, niin mihinkäs se siitä? Mutta onhan noissa kommenteissa jo niin monta kollegaa, jotta kai se siltikin siitä. Itselläni, jos on yhtään liian lyhyt ,tai ympärysmitta nafti, pipo, niin tuppaa nousemaan. Mutta löysempi pysyy nou proplemo.

Takaraivo voi olla lättänä, jos on ihan pikkuvauvana nukutettu selällään ;) Siksi ne terkkatädit neuvookin nukuttamaan vauvelia ensalkuun vuorokyljillä. As if et tiennyt.

Verkarannassa tosiaan näät ton kassin livenä. Perjantaisin taitaa olla vapaa pääsy. Eikä tuo hinta 2,5 egee muutoinkaan päätä huimaa. Henk.koht. minua ei liikuttanut tämä kantoväline :)

tippi

 
At 12:56 PM, Blogger Sahrami said...

Perinteisesti Suomessa (ainakin 70-luvulla) vauvat nukutettiin mahallaan. Nykysuositus on selällään tai tuettuna kyljellään, kätkytkuolemien ehkäisemiseksi.

Mä en ole vielä yhtään pipomallia löytänyt, joka mun päähäni sopisi, näytän aina yhtä hölmöltä. Katkera juttu, etenkin kun pikkusisko näyttää suoraan muotilehdestä bongatulta, olipa päässä mikä räyhä tahansa. Bibokin sille sopi aivan uskomattoman hyvin...

 
At 1:20 PM, Blogger KirsiÄr said...

No ei ollut kyllä oikein mitn kivaa koko lehdessä. Paitsi tuo pikkupiskin nuttu. Mutta mistä koira tähän hätään? Ja kyllä ihmisten pitäisi hankkia Suomen säähän sopivia koiria ;)

Ostin toissajouluna kummitytölle lahjaksi Nansolta retrojenkkikassin. Oli siinä kyllä aika ihanaa nostalgiaa.
Ikävä kyllä kahva hajosi jo siinä vaiheessa, kun pakkasin kassia joulupakettiin.

Mulla ainakin on pipo-ongelmia hiusten takia: jos auki, nostavat pipoa ylös; jos kiinni, niskassa inha patti. Sulle voisi kyllä ihan oikeasti sopia sellainen 30-luvun tyylinen leukalenkillä varustettu pipo.

 
At 4:51 PM, Blogger laurar said...

Ihanaa kuulla et on kohtalotovereita. Ei siinä tosiaan auta vaikka mössan ympärys olis 65 cm, kun se vaan nousee. Mua on sit varmaan nukutettu takaraivollani... Kiva, kun tuli nuo neuvolan suositukset puheeks... :) Mutta jatkossa siis kaikkiin pipoihin nyörit leuan alle, niin pysyypi piässä.

 
At 9:44 PM, Blogger Elina/ Mielitty said...

Mulla on pipojen kanssa sama ongelma... Olen miettinyt, että kohta neulon sellaisen myssyn, johon tulee silkkinauhat sivuille. Ne nauhat voi sitten solmia leuan alle rusetille.;)

SK:n neulemallit on karseita.

 

Post a Comment

<< Home