Wednesday, February 01, 2006

Ei kuvatuksia, eikä mitään asiaakaan...

mut kerronpa kuitenkin...

Töissä oli ihan hassu päivä, kun ohjasin elämäni ensimmäistä kertaa opiskelijaa. Tyttö valmistuu nyt keväällä ja on siis tasan samoissa saappaissa kuin minä vuosi sitten. Ja raukka sai ohjaajakseen tällaisen vajaa vuos sitten valmistuneen tättähäärän, ihan hassua. Onneks tää päivä oli vaan väliaikainen ratkaisu ja hänen oma ohjaaja on oikee konkari. Töistä syöksyin ostamaan tän ihanuuden (en siis niitä farkkuja), kun oli vielä pikkiriikkisiä kokoja jäljellä. Arvatkeepa kumpaan väriin päädyin... :)

Juu ja neulonutkin tietty oon - pipovaihtopipoa, joten siitä ei tipu kuvaa. Keksin kirjoneulekuviota sitä mukaa kun neulon, joten voipi olla et menee purkamiseksikin välillä.

Ai niin, kaikki tuntuu muuten osallistuneen lankahamsteriskabaan tai ainakin olympilaisiin, mut min en taho skabailla enkä noudattaa mitään aikatauluja vapaa-ajalla. Mie tahon vaan harrastaa rauhassa siten kun itestä kivoimmalle tuntuupi. Mut seuraan kyllä innolla muitten kisaamista, vaikken muuten niin penkkiurheilusta perustakaan.

Edit: On vähän asiaakin, uusi MagKnits on ilmestynyt. Elkää antako kansikuvan hämätä, on siellä ihan kivojakin juttuja!
6 Comments:

At 8:52 PM, Blogger Päivi, Lankakomero said...

Sama täällä, en ole osallistunut minäkään kumpaankaan kisaan.

 
At 8:17 AM, Blogger KirsiÄr said...

En minäkään halua aikataulutettua harrastamista. Vähän ristiriitaista, sillä toisaalta olisi kiva kyllä osallistua johonkin ryhmään.

 
At 8:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Tuo pipo toi mieleen Bibon, eikös?

Marsvin

 
At 9:05 AM, Blogger laurar said...

Kirsi: Sepä se - kun toisaalta on kyllä varsin sosiaalinen tapaus, mut toisaalta se oma sohvankolo on maailman viihtyisin paikka :)

Marsvin: Juu, huomasin saman.. Vinot pipot viehättää :)

 
At 9:43 AM, Blogger Kristel said...

Ei kaikkeen aina tarttekaan sännätä mukaan suin päin (sanoo hän, joka ilmoittautuu melkein mihin tahansa mikä liittyy neulomiseen). ;)

Tämä uusin Magknits oli jo silleen "ihan kiva", lehtiparka on ollut enemmänkin luokassa "turha" siitä lähtien kun on alkanut ilmestyä joka kuukausi. Sääli.

 
At 6:39 PM, Blogger Sanna Tallgren said...

Hei, ny se toimii se lammaslinkki!

 

Post a Comment

<< Home