Sunday, January 29, 2006

Tässäpä on aivotontuubinpötkäle...

asiaankuuluvine poseerauskuvineen...


Lanka: Marjutilta shopattu BBB New Master (82% merinoa, loput akryylia)
Puikot: 3
Malli: hatusta (160 s, 2x2 ribbiä kolmen ja puolen kerän verran, annetaan palaa vaan mahdollisimman aivottomasti)
Muuta: Armaani on neulonut tästä tuubista 6 oikeaa silmukkaa, halus kuulemma kokeilla - ja nopeahan tuo oli oppimaan
Mitä tykkään: Tykkään mahdottomasti. Tää on kiva ja toimii just niin kuin pitikin. Testasin äsken jo lenkillä ja parhaillaankin se lämmittää mun jenkkakahvojani :)

Ootteko muuten kuulleet, et Teeman kipposarjaan on tullut uusia värejä?Hehe, oikeesti tää on mun karkkipiponi joka on vähän piukka. Ja min kun en haluu olla mikää piukkapiponen, ni se on nyt oikeastioppisesti höyrytetty ja vääräoppisesti pingotettu sen esineen päälle joka meidän huushollissa on eniten mun kuuppani mallinen.
Lanka: 7 veljestä pinkki Moniraita ja valkoinen, muutoin ihan ohjeen mukaan - paitsi kavennukset sävelsin ite

Niin ja Teemaan on tullut ihan oikeestikin uusia värejä, tyylikäs ruskea ja ihan kauhee oliivinvihreä. Kausivärejäkin sarjaan kuulemma tulee. Tehtaanmyymälän täti paljasti, että saamme juoda jokapäiväisen kahvimme tänä keväänä turkoosista mukista. Pinkkiä väriä jäämme odottelemaan...


Ai niin, latasin tämmöisiäkin kuvia...
Tuubin jämistä alkoi pukata tällaista jatkopalaa...


Ja jo Käden Taidot -messuilta Vihreä Vyyhdin kojulta shopattu käsinkehrätty ihqun pehmeä villa lähti muodostumaan vihdoin huiviksi. Malli on napattu Karoliinan vinkistä viime keväisestä Modasta. Kaks vyyhtiä riittänee ihan pikkuruiseen kolmioon, joten tätä pitänee tilata lisää. Montakohan keräkaverusta mahtaa hypätä samaan kyytiin...


7 Comments:

At 3:43 PM, Blogger Maiju said...

Mikä mainio idea.. neulottu kuppikipon suojusreunuskoristushässäkkä! Voisinpa oikeasti päällystää vaikka hedelmävadin tai kotiteatterijärjestelmän kajarit neulomalla.. ;). Ei hullumpaa...

 
At 4:20 PM, Blogger tikru said...

Mä pohdin auton kajarien päällystämistä, ne kun on siellä hattuhyllyllä aika kamalan näkösinä.

Mullakin karkki oli aika tiukkis aluks, se kun ei jousta yhtää, mut pidolla ja pesulla ja venyttelyllä se paranee vaan. Näyttää tosi hauskalle :)

 
At 4:32 PM, Blogger derea said...

Hih, toi tuubi on hieno :) Pitäiskö munkin... :)

 
At 5:28 PM, Anonymous Anonymous said...

No niin. Miltäs nyt tuntuu, kun pitkäaikainen haave on toteutunut?
Tuubilla voi olla suuri vaikutus elämääsi: suojaamalla alaselkäsi viimalta vältyt reumatismilta ja muilta vaivoilta 50 vuoden päästä!

 
At 7:27 PM, Blogger laurar said...

Derea: Ehdottomasti

Karo: Aika hienolta.. En muuten tullutkaan ajatelleeks asiaa tolta kantilta :)

 
At 8:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Heh, mä sain joululahjaksi ruskovillan selän lämmittimen ja se on ihan sun tuubisi näköinen!Näillä makkaroilla tuollaiset tuubit pysyy ihan kiitettävästi paidan sisäpuolella.

Teeman ruskea väri on just hyvä. Oliivista en minäkään tällä erää innostunut...-Terde

 
At 9:06 PM, Anonymous Anonymous said...

Niin, saati munuaiset!

Enpä ollut kuullut Teeman uutuuksista. Sen muistan lukeneeni, että vihreä ja musta jäivät nyt pois. Tuo ruskea oli kiva (toki ruskeaa oli muilla virmoilla jo monta vuotta sitten, samaten kuin oliivia), ja turkoosi kuullostaa kivalta myös. Meillä on sinistä´(entinen lemppari) ja keltaisia. Olen noihin jo melkoisen kyllästynyt, ja Stockalla valitsenkin aina valkoisen mukin :)

tippi

 

Post a Comment

<< Home