Wednesday, January 04, 2006

Päätin töiden loputtua, et haluan jotain kivaa, vaikkei rahaa paljoa nyt ookaan. Keksin sitten lähteä metsästelemään Novitan uutuuksia kotimatkan varrelle osuvista marketeista. Ei ollut HalpaHallissa eikä Rismassa eikä Sittarissa eikä VapaaValinnassa, höh.
Plan b)

Onhan tätä nyt pakko kokeilla, kun siinä on niin moni muukin menestyksekkäästi onnistunut. Vaikka uskomattomalta se tuntuu, et kahdesta näin kauheesta sais yhdessä jotain kivaa aikaiseks :) Kumoavatko ne toistensa kauheudet vai täydentävätköhän ne toisiaan...


Samoksinen Trelliskin sai alkunsa. Eiks se oo jotenkin ison oloinen kaks vanhalle? Mut eipä tuo oo mikään pienikasvuinen poikakaan... Neule on nyt oikeastaan just parhaassa vaiheessa; enää ei tarvii tavata ohjetta koko aikaa, mut kaikkeen tylsään, kuten kappaleiden yhdistelyyn ja lankojen päättelyyn on vielä pitkälti matkaa. Toivottavasti vaan ei liian pitkä matka, kun deadline on jo 21. päivä.


Mitäs nää sit on? No, kun... Sain yhdeltä toiselta fanaatikolta tekstarin, et nyt sitä saa, nyt sitä saa... Niin pakkohan munkin oli kipaista Anttilaan... Kysyin myyjältä luvan, et saako noita laatikoita penkoa, kun te ette oo näköjään ehtinyt vielä hyllyttää uusia lankoja. Sain luvan, jesh! Ihanan herkullisen värisestä Raidasta tulee kaikkea mulle ihan itelle; sukat, lapaset, pipo, kaulahuivi - ei taida kaks kerää ihan edes riittää :) Ja Tennesseen ihanasta uutuusväristä tulee uudet unisukat, koska kaikkein kivoimmat ja ekat omatekoiset menee just kohta kantapäästä puhki, snif.


15 Comments:

At 9:46 PM, Blogger Katja said...

Heh, kokeilin tänään sovitella yhteen noita samoja raitakauhistuksia samojen blogien innoittamana. Minulla ei vain onnistunut.

Tuo vaaleanpunasävyinen seiskaveikka on kyllä niin upean näköistä, että huomenna lähden adoptoimaan yhden kerän (tai viisi) itsellenikin!

 
At 9:57 PM, Blogger Johanna said...

Voi itkut, enpä olisi uskonut tän päivän koittavan että kuolaan Novitan lankojen perään... toi Isoveli on iiiihanan näköistä.

Jäikö teiltä enää yhtään keriä sinne Anttilaan...?

 
At 10:01 PM, Blogger Jenni said...

Höh! Kävin tänään Kampin Anttilassa eikä siellä ollut uusista langoista kuin Lollipopia (ja se beige olikin ihan kivan värinen).

Hitto, pitäsiköhän kokeilla noitakahta kammotusväriä...

 
At 10:05 PM, Blogger derea said...

OOh. Toivottavasti Myyrmanninkin Anttilassa/Tarjoustalossa/Sittarissa olisi huomenna uutuuksia. ALkukammotuksen jälkeen mä rakastan sitä jättiraitaa. Ja turkoosia 7v:tä on pakko saada. Ja Malibua ja Hawajia pitää päästä näpräilemään ja..... :)

 
At 10:32 PM, Anonymous Anonymous said...

Mäkin tahdon uutta lankaa! Epistä:( Sittarissa kyllä hyllyt olivat niin tyhjinä ja myyjät juuri veivät 3kärryllistä lankoja pois, että ehkä pian täältäkin uutuuksia saa.

 
At 11:19 PM, Blogger Johanna said...

Äh, mä korjaan itseäni, tarkoitin 7 veljestä enkä isoveljeä :). Mutta pinkki uutuus joka tapauksessa.

 
At 11:47 PM, Blogger Elina said...

Kyyllä, nyt on ihan pakko mennä huomenna shoppaamaan pari kerää tuota pinkkiä seiskaveikkaa. Oh'la'la mitä asusteihanuuksia siitä syntyykään! :)

 
At 12:19 AM, Anonymous Anonymous said...

Hih ;)

Aili JOkisella noita uutuuksia ensin bongasin, sitten Perheen jalokiven jälkeen Anttilassa. Sitä uutta moniraitaa oli saatava, ja sini-turkoosia Nalle-coloria yhteen vauvaneuleeseen. Näin aluksi. Kamerasta oli akku loppu, niin en onnistunut vielä päivittämään.

tippi

 
At 1:03 AM, Anonymous Anonymous said...

Olihan nämä löydöt nyt Tampereen Anttilasta? Nimimerkillä Täytyy varmaan huomenna poiketa :) Eilen jo tutkin Sokokselta ja Vapaa Valinnasta, mutta ei näkynyt uutuuksista vilaustakaan. Oliko siellä kaikkia uutuuksia jo? :)

 
At 8:12 AM, Blogger Susanna said...

voi mistä se johtuu että kaikki pitäisi saada heti? Oikein alkoi tulla sellainen pakko-lähteä-tänään-stadiin -fiilis, vaikka eiköhän nuo langat siellä hetken odota :D ihania ostoksia :D

 
At 8:34 AM, Blogger KirsiÄr said...

Minäkin sorruin 7veljeksen jättiraitaan. Melkein sain sukkaparin eilen valmiiksi. Värit ovat oikeastaan aika kamalat, mutta jotenkin ihanat kuitenkin. Tuota pinkkiä en Euromarketissa huomannutkaan, saattoi sitä sielläkin olla. Toivoisin kuvanäytettä pinkkiraidasta asap ;)

 
At 10:11 AM, Blogger laurar said...

Johanna K: Jäihän niitä, ainakin kuus pahvilaatikollista ja ne jo hyllytetyt...

Verano: Sieltähän ne

Susanna: Nii-i, tekstarin saamisesta auton starttaamiseen meni noin 15 min ja siinä ajassa olin jo vaakutellut armaani siitä, et tää on hyvä idea, tuu mukaan. Se on nyt ellei heti, niinku tikkupisko sanoi pienenä.

Kirsiär: Kuvanäytettä luvassa aikaisintaan la, pitää taas lähtee landelle...

 
At 7:14 PM, Anonymous Anonymous said...

Heips
nappasin nappisi sivuilleni, jos sua kiinnostaa niin laita nappini sivuillesi.

 
At 8:43 PM, Blogger Lycka är ~ Onnea on said...

Tosi kivat uutuus lankoja =)

Laura..oon just tekemäs bb pipoo ja jäin nyt ihmetteleen niit viimesii kierroksii. Vaik miten yritän tehä niin ei tuu nätiks :(
Kun siin on vaan oikeit silmukoit jälel niin miten päättelisin ne? Kaks yhteenkö..

 
At 12:48 PM, Blogger laurar said...

Martsuli: ok

Marita: Se ylivetokavennus vasemmalta oikealle on sellaista hölmöä hienostelua :) 2 o yhteen tulee kuulemma ihna hyvännäköinen.

 

Post a Comment

<< Home