Tuesday, January 31, 2006

Onko kiva päivä tänään?


Ononon. Postiloorassa ootti saapumisilmoitus, ja pitihän sitä pakettia lähteä heti miten noutamaan. Sieltä paljastui 900 g (!!!) Nallea, palkinto tittelistä. Kun Ziina kertoi mun palkinnon olevan novitalainen, ja toivoneensa erityisesti vaaleanpunaista, aloin salaa toivoa, että se olisi just tätä uutta Nallea... Oon siitä asti kun näin SirpaLeella turkoosikirjavasta Nallesta tehdyn Enen, haaveillut samanmoisesta - mut tietty pinkistä. Mitäs muuta kivaa sitä tekis? Ehkä Clapon... Niin kuin meidän hattuhylly - ja puolet kodistamme - ei peittyisi neulottuihin vaaleanpunaisiin asioihin jo ennestään... :)


Postiloorassa vartoili myös Vanillan lahjoitus, kiitos siitä. Kakkoserän lahjoitus lähtee muuten Ystävänpäiväviikolla Ensi- ja Turvakodin kautta lämmittämään pienituloisten perheiden pienimpiä jäseniä.


Aquanvärinen Kool Aid -lanka muuttui kera vitivalkoisen 7 veljeksen tällaisiksi tossuiksi. Ohjehan on siinä ihanassa kirjassa. Kunhan oon saanut esiteltyä nää mammalle, ne lähtevät lämmittämään isotätini jalkoja Torontoon kiitokseksi Kool Aideista.


Pohjaan askartelin vielä tällaiset jarrut, olishan se edesvastuutonta antaa liki ysikymppisen tätösen hiihdellä villatossuissa, jois ei oo jarruja :)


Tällaistakin aloittelin, kun tuubin valmistuttua sohvalla ei oo lojunut muita aivottomia kuin minä. Tarvittiin siis aivoton (neulottava) kaveri. Tuubi koki muuten ensiesiintymisensä töissä eilen. Se kohtasi muutaman pitkän katseen, muttei yhtään kommenttia. Tuubi & minä jäämme odottelemaan...

Kuvat on muuten vähän mielenkiintoisia kun "Battery too low for live view" ja niin alkaa kohta olla munkin patterit :)


8 Comments:

At 9:53 PM, Blogger Johanna said...

Olin mä oikeessa: tuleehan sulle rekkalasteittain noita vaaleanpunaisia...

 
At 9:58 PM, Anonymous Anonymous said...

Tossa just tein taas pikkuisen matkaa sun vaihtolapasia. Ethän vaivu epätoivoon, vaikka niiden tekeminen nyt näköjään kestää ja kestää ja kestää...

 
At 8:30 AM, Blogger Ziina said...

kiva kun tykkäsit vaikka onkin novitaa. nalle onkin ehkä paras käyttölanka nykyisen laadun aikaan.

 
At 8:46 AM, Blogger Kati E said...

Kyllä ysikymppinen tarvii liukuesteet ehdottomasti. :DDD Mun äitikin tarvis kohta ja se ei o vielä edes 60 vee.

 
At 9:54 AM, Anonymous Anonymous said...

Olen täällä mietiskellyt myös ratkaisua tuohon "paljaan selän" probleemaan. Esikoisella tuppaa aina housut roikkumaan ja paidathan ovat nykyään aikas lyhyitä. Eli niin kuin kuopus aina huomauttaa "äiti, kato, tikkon pylly näkyy" ja armoton kikatus päälle. Täältä nyt sain idean, että miksei pikkulikkakin voisi tuubia käyttää. Ja ehdotukseni otettiin hyväksyen vastaa. Langan valitsemisessa taitaakin sitten mennä kauemmin:)

 
At 11:40 AM, Anonymous Anonymous said...

Jos kaipaat kommentteja pukeutumisestasi, niin kutaise Scarf Stylen poolohihake. Mulla oli se päällä bileissä, niin yleisin repliikki oli "mikä toi on". Paras oli kun yksi kundi kommentoi tyttöystävälleen - "katso kulta, jollain muullakin on jäänyt kesken". Reps
Anna

 
At 7:30 PM, Blogger laurar said...

Johannakoo: Juuh, tottkai

Pirkkok: Ei se mitn meinaa, mullakin on pipovaihtopipo edelleen suunnitteluasteella...

Katjal: Kiva, jos sait siitä idean. Joskus sen kanssa ährätessä on kyl vähän mummomainen olo, kun vetää yhden paidan alle, tuubin väliin ja toisen paidan päälle :)

Anna: *reps* ja kiitos vinkistä :)

 
At 8:38 PM, Blogger KirsiÄr said...

Hihakehuivi, tuubi ja ne Modan polvenlämmittimet olisivat aika pähee bileasuyhdistelmä.

 

Post a Comment

<< Home