Friday, January 20, 2006

Keskiviikkoisessa neuletapaamisessa valmistui eka sukka MoniRaidasta ja toinenkin sai alkunsa...

Siellä alkunsa sai myös tämä kierteinen juttu Popista. Ajattelin et tästä(kin) tulis pipo, mut se tuntuu nyt kovasti väljälle. Ehkä siihen vois sit viritellä jonkun nauhan alareunaan ja solmia sen ultrafemmelle rusetille. Ehkä.. siis jos siitä tulee pipo. Neuletapaamisessa oli muuten monta uutta kasvoa, oli kiva tavata!


Posti toi.. En jaksanut vielä edes kuoria niitä, kun ne mahtuvat asumaan kaapissa paremmin noin. Niiden ex-emännällä Marjutilla on niistä parempia kuvia.
Venla näyttää ihan lapasille ja Jumbosta tulis korvaläppäpipo, mut missä kumman suomenkielisellä sivulla siihen oli ohje, muistaaks kukaan?
New Mastereista puolestaan tulee vihdoin semmoinen tuubi, jollaisesta olen höpöttänyt ainakin neuletapaamisissa ihan väsymiseen asti :) Semmoista kaipasin tänään viimeks, kun nyhdin paidan helmaa alemmas ja farkkuja ylemmäs. Kun työskentelee toisaalta muksujen ja kouluikäisten ja toisaalta keski-ikäisten naisten kanssa, niin eihän se nyt oo soveliasta, et napa vilkkuu...


Nää puolestaan lähtivät mukaan, kun hilpaisin kotimatkalla HalpaHalliin hiplaamaan Novitan uutuuksia. Onneks en ostanut. Niin ja näistä tulee tällainen pipa.

Mikähän kumman pipavillitys mulla on meneillään? Näillä pakkasilla käy kyllä kateeksi armaani pipavalikoimaa, kun sillä on varmaan kakskyt erilaista ribbipipaa. Voipahan sovittaa niitä sitten aina takin, kaulahuivin, paidan tai kalsareiden sävyihin sopivaks :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille, elkääkä palelluttako ihtejänne!

PS. Tässä päivitellessäni soi luuri. Terde se siellä soitteli, et sen työkaveri oli ihastunut yhteen suureen pinkkiin Fifiin, joka siis lämmittää nyt Terdeä, nii ihan iki hyviks. Kivvaa :)


5 Comments:

At 4:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Hmm. Olisikohan sittenkin pitänyt tulla neuletapaamiseen.. En olisikaan ollut ainoa uusi :) Paljonko niissä Tampereella käy keskimäärin porukkaa?

 
At 5:46 PM, Blogger Maiju said...

Miten olet tuota kierrepipoa (-tai mikä siitä sitten lopulta tuleekin) neulonut? Näyttää oikein oikein kivalta. Puolipatenttia? Ei ehkä. Jotain samanlaista?

 
At 8:48 PM, Anonymous Anonymous said...

Juteltiin silloin neuletapaamisessa merinolangasta, joka olisi paksumpaa kuin Lanett. Kaivelin muistini lokeroita ja muistin, että Papurikossa oli ainakin Schachenmayr Nomotta Merinoa (puikot 3-4). Lisätietoja löydät Papurikon sivuilta erikoistilauslangoista. Liikkeestä voit ostaa pienempiäkin eriä ja eikös sulla joskus ole matkoja Lahden ohi?

 
At 10:31 PM, Blogger laurar said...

verano: Aina meitä on varmaan vähintään kuus, mut keskiviikkona tais tulla ennätys, kun pöytiin änkeytyi yhteensä varmaan viistoista neulojaa. En tullu laskeneeks :)

maiju: Pipa valmistui just, laitan siitä kuvaa ja mallineuleesta selostusta huomenna..

karoliina: joo on matkoja, tämän tiedon jälkeen ainakin taas :)

 
At 2:17 PM, Anonymous Anonymous said...

Heps! Yritin lauantaina käydä tsekkaamassa sen Turmalinin hinnan Neule-aitassa, mutta omistaja(?) oli matkoilla ja firma kiinni. En ole siis unohtanut, yritän nyt viikolla uudemman kerran.

Kati

 

Post a Comment

<< Home