Sunday, January 29, 2006

Keittelin tuossa taas lankasoppaa - vaik edellisetkin on viel neulomatta..

Turkoosi (tai H&M:n kuvastossa tää olis aqua) lanka on vitivalkoista 7 veljestä ja Kool Aid mustikkaa, ihana sävy. Aion virkata tästä ja vitivalkoisesta kaksinkertaisena semmoiset Erika Knightin tossuset jenkkilän isotädille lähetettäväks.

Sen viekussa on taas Kool Aid mansikka -kokeilu. Sillä vaan ei saa semmoista punaista josta mä tykkäisin, vaikka tekis kuinka laihat sotkut. Aina tulee liian oranssia, höh. Lankana on luonnonvalkoinen 7 veljestä, jonka kaivoin vimmoissani kaapin kätköistä, kun innostuin värjäyspuuhasta taas niin mahdottomasti, enkä tietty ollut osannut varautuu puuskaan mitenkään. Eikä Treelta saa sunnuntaisin apua lankahätäänsä, kun kaik puljut on kii.

Penkoessani lankakaappia olkapäitä myöten sinne sukeltaneena ja kiljuessani, et eiks mulla tosiaan oo mitään kivaa vaaleaa jämälankaa, onnistuin löytämään nöttösen jotakin luonnonvalkoista ja hyyvin pehmeää. Luultavasti novitan vanhaa bambinoa. Siitä tuli apteekin karamellivärin avulla hyvin hennon roosan sävyinen (vasemmalla).


6 Comments:

At 9:35 PM, Blogger tikru said...

Siwat on auki sunnuntaisin ;) Siellä on seiskaveikkaa myytävänä. Holismia, jos sunnuntaina on PAKKO saada lankaa - nimim. ei ollu puhdasta valkoista, jota olisin ostanu.

 
At 9:55 PM, Blogger laurar said...

Pitääkin mennä tutkimaan meiän Siwa. Oliskohan sielläkin.. :)

 
At 10:41 AM, Blogger Lycka är ~ Onnea on said...

Väreistä tuli tosi kivat!
Mansikkaisest tuli mulle kans aika saman väristä.
Toi aqua on hieno.

 
At 11:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Vihdoinkin tämä info: Turmalin maksaa 13,90€/100 g vyyhti Lanka-Aitassa. Viikonloppuna kotopuolessa käydessä pääsin lankanarkkarien mekkaan eli sinne Korian ABC:n 24 h lankakauppaan. Puoli kiloa haaleen-vaaleen vihreetä woolia alle kympillä! Nyt kun vielä keksisi mitä siitä tekisi. Ja liäksi vähän raita-woolia, Kid-Mohairia (2,50€/50 g!) ja Nallea. Äiti onneksi raahasi pois paikalta ennen kuin tilanne ryöstäytyi täysin käsistä.

 
At 12:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Juu, eivät ne kierräkkään kauniisti, mutta kun se on reikäinen ja niin löysäkin, ush!

Töissä olen kanssa selaillut uusia työvaatekuvastoja, ihania limen vihreitä paitoja<3. Kesällä meinasin ostaa vihertävän paidan itselleni, mutta hinta pelotti minut pois, 50e! Joten omistan vain kahdet valkoiset housut ja yhden valkoisen paidan. Töissä me opiskelijat saadaan käyttää ihan samoja vaatteita, kuin normityöntekijätkin. Ja siitä johtuen perjantaina oli mun koon paidat loppu, joten jouduin ottamaan seuraan koon ja siitä johtuen toinen olkapää vilkkui aika kivasti. Jospa huomenna olisi tullut pesulalasti.

 
At 10:34 PM, Blogger laurar said...

Kati: Tacks. Aika tyyriiltä kuulostaa, kun siellä Salossa oli "vaan" 10e/vyyhti. Pitänee mennä niitä taas ens viikonloppuna silittelemään.
Se ABC on vaarallinen paikka. Onneks siellä on kuitenkin aina viihdykettä armaallenikin (autotarvikkeet, kahvilan puoli), niin saan rauhassa silitellä kaikki kerät läpi.

Vanilla: Ajattelin ihan tosissani tilata sellaisen hejcon farkkuisen paidan ja ehkä essunkin, kerran se vaan kirpasee.

 

Post a Comment

<< Home