Wednesday, December 28, 2005

Moi. En jaksanut piinata teitä eilen typerillä kiukutteluillani (joo, joulukränät kestävät meidän perheessä pitkään vaikka joulu loppuukin pakettien avaamiseen :), kun kuvittelin, että mulla olisi tänään jotain kivempaa kerrottavaa. Sen sijaan jatkan kiukutteluani, eikä vastassa ookaan enää ihanan kamala perheeni, vaan pyhä kolminaisuus; kela, työkkäri ja tyhmä työnantaja. Ensimmäinen haluaa multa palkkatodistuksen ajalta, jolta en oo vielä saanut palkkaakaan eikä suostu maksamaan mulle sitä ennen centiäkään. Toinen piinaa muuten vaan ja haluaa pilkun tarkkaa selvitystä työpäivistä ja kolmas on tyhmä, koska ei maksa palkkoja ajallaan eikä anna pitkiä sijaisuuksia, vaan hukkaa kaikki mun tärkeät paperit sisäiseen postiin eikä toimita niitä eteenpäin. Prkl.

Neulomuksetkaan ei o juur edistynyt, kun on pitänyt kyläillä ja kaffitella töiden jälkeen kavereiden kanssa, joita ei oo taas tullut nähtyä. Ei vaan, kivaahan se vaan on. Mussa on varmaan jotain vikaa, kun toisinaan tuntuu et mieluummin nököttäisin työpäivän jälkeen sohvan nurkassa neulomassa, ku liihottelisin ympäri kaupunkia kahveilla - varsinkaan nyt kun ei oo pätäkkää vilkastakaan alelappuihin päin. Noh, sitäkin olis voinut miettiä pari viikkoa sitten...


Jotain kivaa ja neulomiseen liittyvää - mun uudet pinnit, jotka ajattelin väkertää tukan (höh, sekin pitäs pestä ja föönata ennen huomista klo kasia) sijaan huiviin. Näillähän on hyvä kiinnittää joku kittanakokoinen kolmiohuivi tuosta edestä kii ja tunkea pinnin pää jonnekin huivin uumeniin, niin että "timantti" vaan jää näkyviin. Oikeesti tämän imitaatio on kyllä aika hyvässä mallissa... ressaavien päivien jälkeen on ollut pakko päästä neulomaan, eiku virkkaamaan. Se onkin muuten ihan kivaa piiitkästä aikaa ja paksulla koukulla. Nyt CSItä kahteleen, armaani tuolta jo huutelee et se alkoi jo.


5 Comments:

At 10:56 PM, Blogger mursuliina said...

iik kannattaa pitää huoli, että saa toimitettua ne palkkatodistukset sinne kelaan kolmen kuukauden sisällä. mie en pyynnöstäni huolimatta saanu palkkatodistusta ja meni sovitellut päivärahat sivusuun :(

pssssst... vinkkaa vähän, miten teet tota hm-kopiokeeppiä.. siis muuta kun, että virkkaamalla ja isolla koukulla :) täälläpäin en oo tuollasta nähny ja se on ihan ylisöpö *koittaa tihrustaa kuvaa*

 
At 11:02 PM, Blogger laurar said...

Joo, kyllä mä oon ne aina aikanaan saanu, mut kun kestää kelan mittapuulla kauan. Tässä tapauksessa ne haluais tehdä päätöksiä heti, kun sit taas jossain muissa jutuissa muutama kuukaus ei oo aika eikä mikään :)

Oon koittanut raapustella keepin mallia ylös, mut virkkaus on sittenkin helpompaa kaaviosta kuin sanallisesta selostuksesta. Mut lupaan yrittää!

 
At 10:06 AM, Blogger Susanna said...

No voi, tuo pyhä kolminaisuus on kyllä aina se kaiken pahan alku ja juuri... Toivottavasti asia selviää. tsemppiä!

Mullakin kävi vähän niin että ei ole alennusmyynteihin menemistä :/

 
At 11:51 AM, Anonymous Anonymous said...

Et sää oo outo. Sä olet päivät ihmisten kanssa, niin eihän sitä rajattomasti jaksa olla sosiaalinen! Ihan normaalia.

Ollaanks tänään samikset ?:D Hätkähdän ton keeppikuvan nähdessäni, että oletko sä salaa ollut täällä meillä...
CU

tippi

 
At 12:33 PM, Blogger laurar said...

Tippi: Emmää kerkiä olla samis, kun keeppinen on vähän vaiheessa vielä. Tuossa se kassissa kyllä nököttää ja on kovin tunkemassa mukaan neuletappamiseen.

 

Post a Comment

<< Home