Wednesday, August 17, 2005

Viikon shoppailut


Viime viikonloppuiset lanka- ja puikko-ostokset eivät tietenkään riittäneet mulle, vaan sunnuntaina eksyin vahingossa tänne uusien tuotteiden äärelle. Ylläoleva lanka sai mut hihkumaan koneen äärellä, joten ei muuta kuin tilaus vetämään ja tänään jo sainkin langat, kun Johanna otti ne ystävällisesti mukaan neuletapaamiseen. NIistä tulee isona mulle kaulahuivi ja pipo, ehkä. Taustalta pilkottaa uusi härski meikkipussi.

Mitäs muuta... pörröistä säärystintä pukkais, mutta lanka otti ja loppui. Niinhän siinä aina käy, kun kuvittelee olevansa tuhoamassa vanhoja varastoja, niin kohta on pakko ostaa täydennystä :) Niin ja armaani kävi avaamassa tilin pankkiin, josta saa Electronicin nettiosteluominaisuudella (terminologia hakusessa, sori...) Hahaa, kohta on ulkomaan puoditkin valloitettu...

6 Comments:

At 9:25 PM, Anonymous Anonymous said...

sullakin lankavarastot alkaa kasvamaan kun nettiin pääset törsäämään :) Onko sulla muuten tietoa kiloista tällä hetkellä? Mulla hurahti ihan varmasti uudelle kymmenelle viron tuliaisten kera.. kääk..

 
At 8:20 AM, Blogger laurar said...

Ei mulla oo aavistustakaan montakohan kiloa lankaa mahtaa olla. Enkä aio laskea :)

 
At 9:24 AM, Anonymous Anonymous said...

Loppuiko sulla säärystimistä pörröinen vai pörrötön lanka? Mulla olisi kotona kerä valkoista Tangoa, josta en varmaan ikinä tee mitään -- saat sen jos sopii projektiin. Laskettakoon se vaikka kiitokseksi kyydistä.

-Tiiti

 
At 10:10 AM, Blogger laurar said...

Tangopörrö nimenomaan loppui, enkä vielä ehättänyt ostaa lisää. Sopisi siis hyvin projekin jatkoksi ja ihan yksikin kerä riittää :)

 
At 10:59 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei, tänään tuli postia neuvolasta! Kiitos!

Mullakin on ihanaa Milanoa. Aloittelin siitä jo kerran Fifiä ja tuli aivan ihq! ne ekat 42 krs:ta mitä sitä osaan tehdä ;)
-Terde

 
At 12:15 PM, Blogger laurar said...

Terde: mun oli ihan pakko laittaa siihen se neuvolan leima ihan vitsillä :)

 

Post a Comment

<< Home