Thursday, August 18, 2005

Pipopiponen, ihan kiva lehti ja chaos


Muutamassa muussakin blogissa on jo ehditty valmistautua talveen neulomalla pipoja, niin täälläkin. Osa ihananihanasta Milanosta ehti jo muuntautua tällaiseksi. Montako vaaleanpunaista asustetta ja tavaraa ihmisellä voi olla? Paljonko on liikaa? Lehdessä pipon kuvatekstissä lukee "Pikku kypärämyssy on niin kiva, että sitä tekee mieli käyttää sisälläkin." No, ei nyt ehkä ihan vielä näillä lämpöasteilla, mutta ehkä talvella - tai jo seuraavana bad hair dayna.
Ohje oli elokuun SK:ssa ja oikein Kim Hargreavesia- wow, vähän luksusta munkin neulomisiin kun alkuperäinen ohje oli oikein designia Rowanin langalle. Ai niin, Forssasta saa kuulemma Rowanin lankaa. Pitää varmaan joskus ajella sitä kautta kotiinpäin... Ehkä sitä just pipon verran raaskisi...

Kauppareissussa piti selailla (ja ostaakin) Kotiliesi, koska kuulin juttua että siinä olisi ihan kivoja neuleohjeita. Huhu siis piti paikkaansa.


Kotona odotti eilen tällainen chaos ja ystävällinen suositus tehdä asialle jotakin...

8 Comments:

At 8:07 PM, Blogger KirsiÄr said...

Olitpa nopea: eilen langat olivat vielä ihan poikasia vasta ja nyt jo näpsäkkä pipo. *huokaa täältä työpaikalta*

Suositus: vie ystävällinen suosittelija melkein kenen tahansa muun stasheihin tutustumaan. Ja aina toimiva keinohan on leväyttää esiin AnneVeen blogista mehukkaimmat lankakokoelmakuvat. Siis oikeasti: tuohan on tavattoman siisti ja kompakti harrastepaketti.

 
At 11:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Miten ois knit-a-long Villapallon babytöppösistä aikuiselle?Mä haluaisin tollaset itselleni...hassua mutta haluaisina! Se Jaegerin punaisenkirjava Baby Merinoa näytti ihan yberinahalle ;)
-terde

 
At 8:38 AM, Blogger Kpupu said...

Terdellä hyvä ehdotus :D

Kiitos, Laura, inspiroivasta blogauksesta! Ihan kuin ei mitään muuta olisi kesken, niin nyt vielä tekee mieli tehdä pipo...

 
At 8:48 AM, Blogger laurar said...

Kirsi: toimin kuitenkin suosituksen mukaan ja kompakti harrastepakettini (pitääkin ottaa käyttöön tämä ilmaisu) pääsi takaisin olohuoneen puolelle lähelle sohvaa ja telkkaria. Ystävällinen suosittelija sai tosin päähänsä, että "mitä jos pitäisit sohvalla vain yhtä tai kahta keskeneräistä työtä kerrallaan?"

Terde: Buenos idea! Toisaalta voisin aloittaa niistä babykokoisista, kun kuulin juuri että työyhteisössä vihdoin odotetaan yhtä hartaasti toivottua vauvaa. -Vähän kuumeen nostatusta :)

Kannibaalipupu: Eipä kestä!

 
At 11:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Laura: et kai sä vaan siihen suostu.. että yhtä tai kahta työtä.. mikä se semmonen neuloja on jo jolla ei ole vähintää viittä-kuutta työt kesken ;)
Ei vaineskaan, joskus ku päässis siihen että ei olis ku yks-kaks työtä kesken.

 
At 3:15 PM, Blogger Minna said...

Hih, sitä minäkin, että missä se kaaos tuossa kuvassa oikein oli?! ;-)

 
At 7:54 PM, Blogger laurar said...

Topperi: Ei kun suositus olikin, ettei olis useampaa keskeneräistä työtä sohvaa miinoittamassa. Taitaa suosittelija tietää niitä olevan olemassa useampia kaappien kätköissä...

Minna: Kaaos olikin sievästi aseteltu tuon laatikon päälle komeaksi keoksi. Joillakin puolisot ostelee lankaa ja nappeja, mutta mä olen ikionnellinen siitä, että armaani on oppinut nostamaan keskeneräistä työtä ilman että silmukat putoilee :)

 
At 3:07 PM, Anonymous Anonymous said...

sainpa minäkin idean päällystää loodan marimekko paperilla, täng juu :)

 

Post a Comment

<< Home