Tuesday, July 05, 2005

Uusi Knitty ilmestynyt...

ja varsin miehekkäässä asussa tällä kertaa, kuten Tiina jo ehti Neulontalistalla kommentoimaankin. Noh, eipä tarvii miettiä, että mitä sitä neulois miespuoleisille joululahjaksi, sukkia vai sukkia, sillä nyt on valinnanvaraa. Armaalleni vois passata Tychus; vähän vaihtelua iänikuisille ribbipipoille (niitä on ainakin 10), isä vois tykätä Manly mittseistä ja varmaan Blue hillsiäkin pitää kokeilla. Luckykin viehätti, ainakin mua.

9 Comments:

At 10:12 AM, Blogger Kati E said...

Luin muuten eilen illalla sen kirjan Keskenmenoista mitä sä luit. Tuli useammassa kohtaa tippa silmään... Mutta teki ihan hyvää, taas muistutti, että kaikkea ei kannata pitää itsestään selvänä. Hyvä vinkki oli, kiitos. :)

 
At 11:00 AM, Blogger laurar said...

Eipä kestä. Opiskeluihin ja työhön liittyviä ei-niin-teoreettisia kirjoja on paljon mukavampi lukea. Niistä voi tällainen vielä lapseton (=mistään mitään tietämätön ;) neuvolantäti oppia jotain sellaista mitä ei millään kurssilla koulussa kerrottu eikä tentitty.

 
At 11:08 AM, Anonymous Anonymous said...

sinäkö olet tehnyt fifin tennesseestä? mietin vaan että paljon siihen meni lankaa. kun ajattelin tennesseestä tehdä fifin äidille joululahjaksi. kun tennessee on aika kallista, niin että paljon sitä lankaa sinulla meni?

 
At 1:13 PM, Blogger laurar said...

Juu-u, Tennesseestäkin on tullut Fifi pykättyä. Huiviin, jonka leveys valmiina oli vähän runsas metri, meni muistaakseni vajaat kaksi kerää. Meni lahjaksi, niin en pysty jälkikäteen punnitsemaan...

 
At 2:05 PM, Anonymous Anonymous said...

no ostin sitten 200 g. millä puikoilla mahdoit tehdä sen? itse käytän nyt sitten nelosia, kun sattuivat olemaan näkösällä.

 
At 3:09 PM, Anonymous Anonymous said...

hei! tuli pieni tenkkapoo. tuossa kaaviossa rivi 17. keskellä pitäisitehdä langankierto siihen ihan keskelle. mutta edellisellä kerroksella on tehty siinä kohtaa nosta 1s, kavennna 2s, nosta 1s yli. eli sitten on vain yksi keskimmäinen silmukka. ja sen langankierron pitäisi tulla siihen samaan kohtaan kuin se keskimmäinen silmukka. ja jos sen langankierron tekee keskisilmukan jommallekummalle sivulle, toiseen reunaan tulee 8s leveä ruutu. toivottavasti tajusit kökön selitykseni.

 
At 3:58 PM, Blogger laurar said...

Nelosen puikot lienee oikein sopivat, pitsiähän kannattaa tehdä suositusta paksummilla, niin tulle sellaista laskeutuvaa ja kuohkeampaa neulosta.

Tuo pulmakohtasi... neulo vain ihan ohjeen mukaan, siinä kuuluukin olla langankierto ja ylivetokavennus, eikä kummastakaan sivuavasta ruudusta tule liian leveää. Viimeistään kerroksella 19 huomaat sen.

 
At 9:54 PM, Anonymous Anonymous said...

voi että mä oon tyhmä! kun tulostimesta on muste loppu, piti kaaviota kopsata käsin. ja näin siinä käy. mä olin laittanu et vinoneliön molemmis yläreunoissa kavennetaan 2 kertaa (eri kerroksilla siis), vaikka oikeallahan kavennetaan 3 kertaa. en tiedä tajusitko mun selityksen, mut onneks mä tajusin, et miten toi pitää tehdä. :)

 
At 7:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Mites fifi edistyy? Entä mitäpä muita töitä tällähetkellä on tekeillä? Entä suunnitelmissa?

 

Post a Comment

<< Home