Monday, July 11, 2005

Takkuavaa neulomista, lankahamstrailun suunnittelua, pieni ostos ja uusia lehtiä…

Koskapa ”minä” kysyi commentseissa Fifin edistymisestä, piti ryhtyä pitkästä aikaa päivittelemään… Kiitos siis kysymästä, Butterflysta tekeillä oleva Fifi on aikas takkuista neulottavaa ja homma edistyy vähän nihkeästi. Kuten moni muukin on kirjuutellut, lanka tuppaa halkeilemaan – tai menemään sääpuoleen, niin kuin mamma sanoo – ja takertumaan kuiviin käsiin ja rispaantuneisiin kynsiin. Leveyttä on nyt parinkymmenen ruudun verran ja lankaa kulunut vajaa kerä. Vielä on siis matkaa tavoitteeseen, sillä pidän itse suurista huiveista ja haluan tehdä sellaisia toisillekin.

Lisäksi olen suunnitellut lankahamstrailua, kun olen lukenut niin monesta paikasta Anttilassa olevan lanka-ale. Vielä en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi, kun en ole onnistunut keksimään mitä oikeasti tarvitsisin.

Sen verran lankaa olen sentään shoppaillut, että tilasin joku aika sitten Vihreästä Vyyhdistä puuvillaista sukkalankaa erästä pientä systeemiä ja ihan itseäni varten. Kerien alta pilkottaa jo pieni yritelmä, mutta tämäkään lanka ei ole ollut oikein suostuvainen suunnitelmiini. Viime viikolla tutkailin innolla myös uutta Modaa ja Novitaa, joista jälkimmäisestä pidin kovasti paljon enemmän. Juttua lehdistä oo ollut mm. täällä ja täällä. Dekossakin oli sivun verran virkattuja juttuja ja lehden mukaan karkkiväristä, hippihenkistä virkattua pintaa näkyy nyt kaikkialla. Niin ja viikonloppuna lainasin äitykältä uuden Kotivinkin. Ei, ei sen virkatun jakun takia, vaan niiden ihanan mummomaisten Samoksesta virkattujen pannulappujen vuoksi. Uutta Pirkkaakin metsästin ihan vaan neuleohjeiden perässä, kunnes huomasin viime numeron olleen kesä-heinäkuun tuplanumero. - Järkyttävän lyhyt muuten tuo tytön toppi.

8 Comments:

At 9:21 AM, Blogger Stricker said...

Älkäähän nyt niitä Suomen lankahyllyjä ihan kokonaan tyhjentäkö edullisista langoista, kun minä pääsen sinne vasta elokuussa penkomaan :-).

 
At 11:41 AM, Blogger laurar said...

Eihän me... ainakaan ihan kokonansa.

 
At 11:49 AM, Anonymous Anonymous said...

Tennessee on muuten ainakin täälläpäin alennuksessa. Taisi olla 6e kaksi kerää kun ostin. Tai sitten myyjä on tumpelo, koska en nähnyt kylttiä tai mitään että se olisi alessa, mutta sitten kai olikin.. :D toivottavasti.

 
At 1:57 PM, Blogger laurar said...

Missähän on "täälläpäin"? :) Kaks kerää Tennesseetä tarkoittais kolmatta ribbitoppia... tosin Tennesseen värit on niin onnettomat, että jos kolmannen teen, taidan tehdä sen jostakin muusta langasta.

 
At 8:03 PM, Anonymous Anonymous said...

täälläpäin = vantaalla, myrtsin anttilassa on ainakin. mut en kyl tiedä missä päin sä oot, et ei varmaan tieto auta hirveesti...

 
At 10:57 PM, Anonymous Anonymous said...

minnes kaikki immeiset ovat hävinneet? tuntuu että olen ainut, joka vielä käyttää nettiä.

 
At 8:15 AM, Blogger laurar said...

On täällä netissä vielä muitakin, ei vain ole ollut mitään päiviteltävää, kun Fifi ei ota edistyäkseen.

Tennessee ja Butterfly olivat muuten Tre:n Anttilassakin 3e/kerä, kiitos vinkistä!

 
At 5:16 PM, Blogger Susanna said...

hohoi? kerro jotain juttuja! Vaikka kuva keskeneräisesti fifistä tai jotain... ai miten niin tylsää :D

 

Post a Comment

<< Home