Tuesday, July 19, 2005

Butterfly-Fifi valmis ja muita kuulumisia


Piti ottaa ja ryhtyä päivittelemään yleisön pyynnöstä. Kiitos sun Susanna, saan sanoa niin :)
Sain Butterfly-Fifin vihdoin valmiiksi. Armaanikin jo ehti sanoa, että ootpa sä neulonut sitä kauan ja sinnikkäästi. Blogipäivityksestä, jossa ilmoitan aloittaneeni huivin, laskettuna 15 päivää siinä tuhraantui. Jälkimmäinenkin huomio pitää paikkaansa, sillä mitään muuta ei tänä kahtena viikkona ole tullut neulottuakaan. Kuva on vähän huono, kun en jaksanut vaihtaa fiinimpiä vaatteita, langanpäät on päättelemäti ja kuvaajallakin oli kiire lähteä yövuoroon.


Osallistuin Distant Knitterin järjestämään sukkavaihtoon ja posteljooni toi eilen nämä syötävän suloiset sukat suoraan San Diegosta. Kiitos Tuulia!


Lisäksi on tullut taas shopattua vähän lankaa… Harmaat (poistunut väri, kelpaako syyksi?) merinovillaiset (tämän ainakin on kelvattava!) Woolit löytyivät ja loikkasivat mukaani Milleristä, joka on huippuhalpa-marketti Kylmäkoskella mukavasti kotimatkani varrella. Vaaleansininen Samos ilmoitti tänään Cittarissa haluavansa pipoksi armaalleni ja vaaleanpunainen Butterfly ehkä Hellepäivän huiviksi itselle. Kumma kuinka olen tykästynyt Butterflyyn juuri nyt kun sitä myydään joka paikassa uloskantohinnoin, eikä sitä saa enää sen jälkeen - ainakaan joka marketista.

Nyt pitää nopeasti aloittaa vielä jotain pientä ja kivaa huomiseen Tampereen neuletapaamiseen mukaan otettavaksi. Tapaaminen on täällä. Ai niin, Pienessä neuleblogissa oli linkki tänne ja sieltä löytyi kiva tällainen (pdf-tiedosto). Mulla olisi beigeä Kid Mohairiakin jossain kaapin perukoilla… Noh, ei ehkä ihan tämän vuodenajan neule, vielä.

PS. Jos kaikki meni niin kuin piti, taisin onnistua liittämään samaan entryyn useamman kuvan, hooray!

5 Comments:

At 11:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Mä haluan noi Woolit. Vantaalta ei enää löydy mistään merinovillaista. Otetaanko Butterfly pois myynnistä? Mä en ole vielä edes ehtinyt tutustua siihen. En yhtään kerää ole ostanut!

Ps. Mä pidän kotona aina hiuksia tolleen, niinku sul oli :)

 
At 11:37 PM, Anonymous Anonymous said...

kolme kerääkö sulla meni tohon Fifiin? Juu, kumma että Butterfly on alkanut muakin innostaa.. tosin meidän marketeissa sitä ei enää taida olla :(

 
At 8:12 AM, Blogger Riksu said...

Tosi nätit sukat sait. Mä en ole vielä edes aloittanut sukkavaihtosukkien tekemistä. No onhan tässä lokakuulle aikaa...

 
At 11:42 AM, Blogger laurar said...

derea: Mun tekee kanssa mieli ostaa melkein kaikki merinoiset Woolit, joihin törmään, vaikkeivät olis niin mun värisiäkään. Butterfly on tosiaan poistuva lanka, ja mulla on suttunuttura kyllä joskus töissäkin, jos on aamulla tullut kiire :)

anne: Kolmannesta kerästä jäi reilusti yli, kun en jaksanut neuloa enää yhtä ja samaa - vinoneliöitä on 30 ja silmukoita melkein 250.

riikka: Mullakin tuli pieni paniikki kun Tuulia ilmoitti postittaneensa nuo. Mut onhan tässä vielä aikaa... krhm, tai jos ei jättäiskään joka asiaa viime tippaan...

 
At 12:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Jaa Butterfly poistuva lanka... No, onneksi mulla on sitä pari kiloa jemmassa...

Jo pelkkä poistuva väri Novitan tuntien on ihan pätevä syy ostaa lankaa - koska Novita koko ajan kutistaa värikarttaansa, niin pakkohan se on värjeä jemmata itselleen! Kumma muuten, miten sitä merinovillaista Woolia vielä löytyy ja löytyy kaupoista, vaikka Novita muutti sen langan jo aikoja sitten. Taitaa olla joissakin kaupoissa aika suuret varastot...? Tai ehkä ketkään muut kuin bloggaajat ja neulontalistalaiset eivät ole tajunneet merinon erinomaisuutta... (tai sitten jotkut ovat säilyttäneet malttinsa ja ostavat _vain_ tarpeeseensa lankaa...)

 

Post a Comment

<< Home