Wednesday, June 08, 2005


Tämä herttainen - ja raivostuttava - blogikoira on Manne (juuh, anteeksi vähän rasistista huumoria...), vanhempieni vuoden ikäinen labradorinnoutaja - mahdoton touhuaja.

Otsikko viittaisi siihen, että tapaatte täällä joskus vielä muitakin koiria, joten pysykää kanavalla.
Posted by Hello

4 Comments:

At 11:38 AM, Blogger Stricker said...

Hei blogikoira!
Muista sitten aina karvanlähtöaikaan makoilla kutomusten lähellä, ettei tekeleistä tule tylsiä, kun niissä on ihan uusi, tehtaan mielestä niihin kuulumaton, vivahde :-).
Terv. toinen blogikoira, vielä pitkäkarvainen ja tällä hetkellä hyvin karvaava sellainen
P.S. Odotan ilolla kavereittesikin esittelyjä ja muitakin kuulumisia sinulta!

 
At 12:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Onpas terhakannäköinen koissu! Kuskaako sekin neulomuksia ympäri taloa?ainakin meidän blogikissalla on sellainen taipumus ja virolaisen hahtuvakiekon se "raateli" sekunnissa...oli varmaan lampaan haju niin piukassa!
-Terde

 
At 3:25 PM, Blogger laurar said...

Tämä asuu onneksi vanhempieni luona, mutta neuloessani siellä lankakerä saa kyllä kyytiä.
Tähän aikaan vuodesta vaaleaa karvaa pöllyää niin, että kuvassa taustalla näkyvien tummien tupakeittiön mattojen imurointi kestää ikuisuuden ja seuraavana päivänä näyttää siltä kuin ne ei ois ikänä imuria nähneetkään.

 
At 8:00 PM, Blogger AnneV said...

No, Manne kun katsoo iii-hanilla ruskeilla silmillään, niin tytöt on ihan sulaa vahaa. Ja eikös labbiksista sanota, että ne on pentuina ja nuorina vain hellyydenkipeitä yleissilppureita?

Mä ulkoilutin kauan sitten mun ex-naapurin labbisurosta ja harjailin sitä kans ulkona. Tottakai siitä lähti siellä ulkonakin karvaa, mutta jotenkin näytti siltä että kun tultiin sisälle, koira painoi jotain sisäistä nappia ja irrotti noin puolet karvoistaan niin että ne oikein nousi koholle turkin pinnasta.

 

Post a Comment

<< Home