Monday, April 25, 2005

The Official Kittyville Hats

Sain Stitch’n Bitch Knitter’s Handbookin armaaltani joululahjaksi (huolella oli toivomuslistaa luettu, kiitos) ja siitä piti heti kokeilla The Official Kittyville Hatia pikkuisilla sarvilla. Tämä oli ensimmäinen työni, jonka neuloin lontooksi.

En halunnut tehdä pipoa kutittavaisesta villalangasta, mutta Novitan valikoimaan ei kuulu kutittamaton villalanka, kun Woolkin muuttui merinoisesta ihan tavallisen villaiseksi *mur*. Tein pipan sitten Samoksesta – tietenkin pinkkinä – ja ihan lämpöinen talvipipo siitä tuli. Talvella ajellessani autolla tämä päässä, rinnalleni liikennevaloissa pysähtyneen auton mieskuljettaja nauroi suurieleisesti katsoessaan minua. Miksiköhän…? Osaatteko sanoa? Toinen pipasta saamani palaute oli opiskelukaverin pehmo pikkupirulainen -nimitys ja kolmas kaupan kassatädin ”anteeks nyt, saaks’ sanoo, että ihana pipo”.

Eräällä harjoittelujaksolla ohjaajani tykästyi pipoon hurjasti, ja päätin neuloa hänelle samanlaisen, mutta punaisena ja kaksinkertaisesta Floricasta. Eihän tätä lasketa lahjonnaksi hyvän loppuarvioinnin toivossa? :) Kolmas pirulaispipo syntyi taas Samoksesta, mutta khakinvihreänä anoppikokelaalleni, joka myös tykästyi pieniin pirulaisen sarviin. Hän saa pipon nimpparilahjaksi vasta vapunaattona, joten shh… älkää kertoko sitä hänelle.

8 Comments:

At 8:22 AM, Blogger laurar said...

PS. Yhtään hölmömmin ilmeilevää mallia ei valitettavasti löytynyt

 
At 2:28 PM, Blogger Nimuel said...

"Mur" täältäkin Novitalle kun menivät Woolin pilaamaan!
Kertakaikkisen upeita ja hauskoja pipoja!

 
At 2:29 PM, Blogger Nimuel said...

Kannattaa muuten tarjota tota ohjetta vaikka syksyn Ullaan.

 
At 2:30 PM, Blogger Nimuel said...

Ai sorrt, en mä huomannut, että se olikin valmiista ohjeesta. Mä luin huonosti! Näyttää niin hyvin sinulle sopivalta, että luulin suunnittelemaksesi.;)

 
At 4:11 PM, Blogger laurar said...

Hih, kiitosta vuan! Pikkusen sitä piti kyllä retusoida - niin kuin kaikkia ohjeita aina - mut ei se tosiaan ihan ihkaomaa tuotantoa ole.

 
At 12:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Hoplaa, aika hauskoja nuo sun pipot! Minkä kokoisia puikkoja käytit Samoksen kanssa? Ja paljonko meni lankaa per pipo?

 
At 2:18 PM, Blogger laurar said...

Samoksesta tehdyt painaa noin 50 grammaa, mutta en ihan uskalla luvata yhden kerän riittävän. Puikkokoko oli muuten neljä, mut sarvissa muistaakseni kolme, että ne nököttäisivät hyvin pystyssä.

Joku jossakin blogissa kirjoitteli, että Samoksiset pipot lörpsähtävät. Olen tehtaillut ribbipipoja Samoksesta 3-3,5 puikoilla ja ne on pysyneet ihan hyvinä.

 
At 6:45 PM, Blogger MysteryKnitter said...

Hieno on, myönnetään. Ja värikin sopii sinulle. Congrats and keep up the good work!

 

Post a Comment

<< Home