Sunday, September 02, 2012

Pikkuihminen vietti taannoin nimppareita (ja kipaisi Elomarkkinoilla ja juhli mamman puutarhakemuissa - kaik samana päivänä) jo aiemmin neulotussa mekkosessa.  Kuvassa taidetaan nakata lisäksi lentosuukkoa, *puh*

Malli: Kaia Babydoll
Lanka: Blue Sky Alpacas Worsted Cotton, jäipi yli tästä - nyt ei oo enää senttiäkään jälellä.
Puikot: Tjaa-a kuule.. 4? 5?
Nopea ja kiva neuloa. Ylhäältä alas, ni eipä jäänyt jämälankaa. Jälkeenpäin toki jahkailin, et olisko pitänyt tehdä lisäyksiä vähän harvemmin --> saada vähän pidempi mekkonen. Mut samapa se, ei tuolta nyt peppu vilku - eikä vissiin haittais vaikka vähän vilkkuisikin, kun napaakin esitellään milloin huvittaa.

- - -

Varpusessa esiteltiin aiemmin kesällä Menopussi. Meille kans! Heti oli visio ja piirustukset post-itillä, materiaalien hankinnassa vähän vaan kesti ja toteutuksestakin vastasi anoppi.

Kangas on Marimekon Merimerkit, nauha paikallisesta kangaskaupasta, helmet jotain ikuvanhoja aarteita ja kuosia imitoivat kortit saksin ihan Tiimarin korteista.

- - -

Talven ja erään loppuvuodesta saapuvaksi odotettavan varalle virkkailin peiton. 

Aikamoiset räsymatto-vibat siitä saapi, mut veikkaisin että tään alla olis sitten lämmin kölliä.

Malli: Erika Knightin kirjasta Tyylikästä virkaten.. mikähän mallin nimi on suomeksi, Ravelryssa se on Stripy Throw
Lanka: Garnstudion Big Merino sävyissä 06 lemmikki, 02 harmaa, 01 luonnonvalkoinen ja 07 farkku.
Koukku: 6 mm
Tuli tosi kiva, malli on nopea ja aivoton. Melkein pystyin katselemaan telkkaria ja autossa maisemia samalla, vaikka yleensä virkatessa tuijotan vaan työtä. Lankaa odotin kieli pitkällä saapuvaksi kotimaisten nettikauppojen valikoimaan kun sen Garnstudion sivuilta uutuuksista bongasin. Odotus palkittiin, sillä kiva lanka on pehmoista ja muhkeaa. Ja nopeatekoista. Ei tosin kovin riittoisaa, sillä 70x100 cm kokoisella peitolla on painoa yli 600g. Toivottavasti laps ei muuten vallan lysähdä sen alle :D

Jaahas, sen päiväpeiton vois varmaan oikoa sen jälkeen kun sillä on köllitty. Mutta tuolta peitto näyttää siis levällään.

- - -

Uutta kotia on suunniteltu kovasti. Sen rakentavat onneksi muut ja se on rivinsä pääty. Monenmoista saadaan ja ollaan jo valittukin itse. Muuttamaan päästään ens vuoden alussa. Jos Tikru oli bongannut neulottua tapettia, niin mie nään tässä puolestaan ainaoikeaa. Harmi vaan, ettei meidän makkareihin kuulemma todellakaan tule tapettia. Jahas, no se päätös on mahdollista pyörtää kohtalaisen helposti vielä myöhemminkin.

4 Comments:

At 7:18 AM, Blogger Appelgretchen said...

Ihana vauvanpeito! Todella tyylikäs ja mukavan näköinen! Erittäin tyylikäs tietysti myös pikkuneitimekossaan!
T: Appelgretchen

 
At 12:30 PM, Blogger piipadoo said...

Eli ONNITTELUT lienevät paikallaan?

-Paula

 
At 12:07 PM, Blogger Susanna said...

Ihana tyttö, mekko ja peitto! Ja onnittelut täältäkin jos nyt oikein ymmärsin :) <3

 
At 1:35 PM, Blogger laurar said...

Anne: Sekä äiti että pikkuneiti kiittävät.

Paula: Noo, maltetaan nyt vielä..

Susanna: Kiitos, ks. yllä :)

 

Post a Comment

<< Home