Wednesday, September 26, 2012

Kotikylällä vietettiin taannoin jonkinlaisia markkinoita ja eräässäkin puodissa oli herkullisen hattaraista trikookudetta tuntuvassa halvennuksessa. "No nii, nyt se matto tyttösen tulevaan huoneeseen", ajattelin ja ostin muhkeimman vyyhdin. Eipä sitten muistellakaan sitä kuinka jouduin käymään ostamassa vielä ne vähän pienemmätkin vyyhdit ja silti oli metrit kortilla..
Malli: Kauhavan Kangasaitan Juhannusruusu
Lanka: Trikookude(?)
Koukku: 8 mm

Viimeiset kerrokset olisivat olleet aika puuduttavia ilman ressiä kuteen loppumisestakin, mutta nopsaanhan tuo lopulta tuli. Paras palaute taisi olla aamulla herännyt tyttönen, joka huudahti "kukka!" ja meni matolle köllimään.

- - -

"Ei se lapsenkaan suu tuohesta oo", saan kuulla jatkuvasti, kun koitan hillitä lapsoseni herkuttelua, mutta nämä sukatpa ovat. Novitan syysnumeron kannessa oli kiva pipa (häh?! ;). Tai no, langan sävyyn pikemminkin taisin tykästyä. Kun tuota löytyi vielä paikallisesta halpamarketista, ni ei muuta ku perussukat puikoille.

Malli: Se iänikuinen Jitterbug-langan vyötteestä
Lanka: Novita Nalle Luontopolku, sävyssä Tuohi
Puikot: 2,5 mm

- - -

Männä viikolla vietettiin nahkahääpäivää*, leivottiin sen kunniaksi pullaa ja saatiin herkkuvärinen kukka. Samoihin aikoihin puikoille loikkasi herkkuvärinen Jitterbug, joka halusi yllättäin cowliksi. Noo, Chickadee'n mallineule on niin hidas, et ei oo ihan heti pelkoa saada tätä kaulaan. 

*3v. tosiaan, ja sen kunniaksi viikonloppuna Tukholmaan. Jaa nahkateema.. pitäsköhän sitä odottaa vielä laukkua tai kenkiä lahjaksi, vaiko hankkia toiselle lompakko tai vyö.. Mitään kinkyjä ehdotuksia ei oteta vastaan :D

2 Comments:

At 7:53 PM, Blogger Vilma said...

Ihanainen lapsi! Ja matto tosiaan on kuin kukka.

 
At 11:29 AM, Blogger Misty said...

I'm personally a big fan of Lauran blogi blog. Thanks for sharing this post.
clipping path
clipping path service

 

Post a Comment

<< Home