Sunday, January 11, 2009

Varsinainen valitusosasto ;)

Hyvissä ajoin ennen joulua neulomani sukat paljastuivat odotetusti jouluna paketista ja... Olivat sitten Tapanina jo tämännäköiset:

Lähikuvaa ihanasta nukasta:

Jep-jep. Selvityspyyntöä langan (Online Supersocke Silk) ostopaikkaan on jo kuvien kera meilailtu. Vastausta ootellessa...

Toinen murheita jo neulottaessa aiheuttanut lanksu oli Novitan Nalle. Lankakerässä oli solmu ja lanka oli kertaalleen kokonaan poikki. Ajattelin neuloessa, että ei j*******a, silloin harvoin kun tätä lankaa nykyään enää ostan/neulon, niin aina käy näin. Saatuani sukat valmiiksi naputtelinkin Novitalle viestiä asiasta. Vastaukseksi sain varsin yleispätevän oloisen vastauksen otsikolla "Reklamaatiovastaus", jossa mm.
- asianmukaisesti pahoitellaan solmua ja langan katkeamaa
- selvitetään kuinka tuotantoteknisistä syistä lanka saattaa sisältää solmuja (mitähän tuotantotekniikkaa muut langanvalmistajat sitten käyttävät...)
- kerrotaan kuinka Nalle Colori -langan kohdalla tavoite onkin satunnaisesti pari solmua per kerä (ai no jos se tavoite, niin sittenhän se on toteutunut hyvin)
- mainitaan, että solmut eivät ole virhe (niin joo, varoitetaanhan niistä useimmissa vyötteissäkin ja nehän olivat the tavoite), mutta katkeama on ja lähetetään korvaukseksi samaa lankaa eri värissä(!!!) ja vuosi sitten ilmestynyt Novita. Hohhoijaa.

Kyllä mun nyt tämän selvityksen jälkeen tekeekin mieli neuloa samaa lankaa taas;) Onneks kaapista löytyy montaa muutakin...

12 Comments:

At 11:34 AM, Blogger Hanna said...

Tuota silkkisukkalankaa en ole neulonut, mutta Regia silk nyppääntyy myös melkoisesti käytössä. Lanka on ihanan pehmeää, mutta kyllä kai sukkalangaksi tarkoitetun langan pitäisi kestää käyttöäkin.

 
At 11:48 AM, Anonymous Anonymous said...

OLen törmännyt solmuihin ja viallisiin värjäyksiin jopa Austermann Stepissä ja Debbie Blissin langoissa eli muutkin käyttävät samaa tekniikkaa, mutta ehkä Novitalla on vanhemmat koneet, koska solmuja on useammin???

 
At 11:58 AM, Blogger Hansu said...

Auts, tämmöiset vastoinkäymiset eivät ole mukavia! Ei kai nyt Nalle ja seiskaveikka saa sisältää solmuja! Ei mulla ainakaan oo niissä ikinä ollu. Stonessa ja Mamabossa kylläkin, mutta ne on erilaisia lankoja ja Tennesseessä. Yhessä Tennessee-kerässä vissiin neljä solmua, sellasta isoa vielä. Valitin ja sain jotain raitalankaa. Voi miten ihanaa...

Minä valitan kyllä aina oli sitten ruoka tai lanka jos koen, että en ole saanu asianmukaista palvelua/tuotetta.

 
At 12:13 PM, Blogger Niina said...

No jo on markkinat! Tavoitteena 2 solmua /kerä. Ok, mun tavoitteena on neuloessa löytää solmuttomia keriä, joten...
=)

Kiitos hyvästä postauksesta!!!!

 
At 12:34 PM, Blogger Sini said...

Niin tuttua. Tosin en oo jaksanu reklamoida sinne, tuntuu että niiltä jää kaikki valitukset lukemattakin - lähettävät vaan saman kirjeen ja jotain marinoitunutta lankaa. Helpommalla päässee ku ostaa jotain muuta alkujaansa..

 
At 1:22 PM, Blogger Miia-Rebekka said...

Mulla on ollu varmaan jokaisessa Novitan lankakerässä solmuja ja katkeamia. Varsinkin Nalleissa. Se on kyllä tosi ärsyttävää, mutta pakko sitä on aina ostaa, kun täällä korvessa asuu eikä aina pääse laatulankoja ostelemaan..

 
At 6:15 PM, Blogger Taija K said...

Mulla on Onlinen Supersocke Silkistä ihan samanlainen kokemus. Hienot Paraphernaliat ovat järkyttävän näköiset, ja ne ovatkin päätyneet talvisaappaiden kanssa pidettäväksi, siis piilossa.

 
At 7:11 PM, Anonymous Anonymous said...

Tuota samaa lankaa eri värisenä en yhtään ihmettele, mutta vuen vanha Novita on kyllä jo melko pohjanoteeraus!

 
At 9:31 PM, Blogger Ripsu said...

Kiitos päivän nauruista! Vai on Novitalla "tavoitteena on pari solmua per kerä" XD

 
At 6:07 AM, Blogger hiisa said...

On se hyvä, että yrityksellä on tavoitteet kohdallaan! :P

 
At 6:18 PM, Anonymous Anonymous said...

Neulon itse parhaillaan Nallea toista kerää joulun alla ostamastani lankaerästä. Langassa ei ole tullut vastaan solmuja, mutta välillä tulee vastaan parin sentin pätkiä joissa ei ole kierrettä juurikaan, vain lanka vaikuttaa lähes tuollaiselta esilangalta. Eipä tullut mieleeni valittaa. En toki tarkoita, että turha tuollaisista on valittaa, vaan että en viitsi nähdä vaivaa lähettää koko kerää Novitalle ja hankkia uutta tilalle jottei työ jää kesken. En tullut ajatelleeksi, että reklamaation voisin laittaa ihan ilman koko kerän palautustakin. Pitäisiköhan laittaa reklamaatio kuitenkin, vaikka en nyt niin näistä uusista keristä välitäkkää. Muutamissa varastossa marinoituneissa vs. kerissä tuntuu lanka ihan erilaiselta, kierteisyys on jotenkin tasaisempaa ja nöyhtäpallereita en muista lainkaan niissä olleen.
-Megi-

 
At 6:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Löysin ihanan neulekirja eilen akateemisesta...sun täytyy hankkia tää.Käy kurkkaamassa blogissa ;)-Terde

 

Post a Comment

<< Home