Thursday, July 03, 2008

Eihän se lähiömaisema tästä merinäköalasta paljoa kohene, mut aina kannattaa yrittää ;)

Malli: Seascape uusimmasta Knittystä
Lanka: Garnstudio Kid Silk (runsaat 50 g)
Puikot: 3,5 mm pitsi-Addit
Valmiin huivin pituus noin 200 cm, leveys noin 30 cm ellei rullaa..

Jätin "pylpyröiden" keskeltä salmiakkikuviot pois, koska ne eivät mielestäni sopineet kauniin pyöreälinjaisen kuvion kanssa yhteen. Jouduin vähän perustelemaan päätöstäni neuletapaamisessa, mutta sain sille tänään lopullisen hyväksynnän. Huivi on nyt värinsä ansiosta kivan graafinen, muttei silti kova. Vau, mikä viiltäva analyysi ;) Malli oli kiva, mutta vähän tylsä neulottava. Neuloin sitä kotisohvan ohella myös neuletapaamisissa, neule-piknikillä sekä kaverin olohuoneessa. Pitsi pakotti pysymään hereillä, mutta neulomisen ohella pystyi kuitenkin juttelemaan ja seuraamaan CSI:ta.

Lanka on jo jonkun aikaa sitten Tapiolta tilaamaani Garnstudion Kid Silkiä, jota kutsuin köyhän tytön Rowan Kid Silk Hazeksi. Sitä ei vaan hyvällä tahdollakaan voi sanoa yhtä pehmeäksi, vaikka Rowanissa on vain 5 % enemmän silkkiä. Kaksi kerää eivät tietenkään riittäneet vaan jouduin tilaamaan Tapiolta vielä kolmannen. Naputtelin tilauksen lisätietokohtaan nyyhkytarinan huivista, langan loppumisesta, eränumerosta ja manguin vielä voisiko litteän kerän pakata niin litteäksi että se tulisi kirjeenä l. edullisemmilla postikuluilla. Kaikki toiveeni toteutettiin ja jo kahta päivää myöhemmin posti toi kerän lankaa - kirjeenä.

Seuraavaksi saankin pohtia loma- ja lentokoneneulomista. Vahvoilla on yhdistelmä Jitterbugia, KP-sukkiksia ja NinetoFive-mallia. Enää 5 työaamua ennen ku lennän etelän lämpöön syömään kebabbia ;)

7 Comments:

At 9:15 AM, Blogger milliini said...

Tosi hyvä tuli huivista juuri noilla sun muokkauksilla, kivan pehmeälinjainen ja tässä sun mallissa mä nään ne aallot :)

 
At 9:24 AM, Blogger Vilma said...

On se kaunis! Mun mielestä tosi hyvä ratkaisu jättää salmiakit pois, on paljon pehmeämmän ja linjakkaamman näköinen näin.

Tapiolta saa kyllä tosi hyvää palvelua, ja useimmiten myös nopeaa. Nyyhkytarina varmaan nopeutti rattaiden pyörimistä entisestään, pitääpä kokeilla itekin jos tulee vastaava tilanne eteen... ;)

 
At 10:15 AM, Blogger Laura L said...

Nätti huivi! Olen tota itsekin katsellut sillä silmällä..

Olen käynyt Tapiolla ihan paikan päällä ja ne on kyllä niin mukavia molemmat. Juttelivat pitkät pätkät vaikka mitä, suosittelen suuntaamaan sinne jos vähänkin kulkee niillä main.

 
At 11:05 AM, Blogger heidi said...

Noin se onkin ehdottomasti parempi.

 
At 11:43 AM, Blogger Jaana said...

Mun mielestä toi on parempi ilman niitä salmiakkeja. Mä oon kanssa ollut tosi tyytyväinen Tapion kaupan palveluihin. Hauskaa lomaa!

 
At 6:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Kauniin ilmavan ja kevyen näköinen huivi.

 
At 8:08 PM, Blogger Hansu said...

Kaunis ja pehmeä huivi. Saahan niitä malleja muokata ja pitääkin. Tylsää tehdä aina ohjeen mukaan. Ainaski mun mielestä.

Turkkiin olet ilmeisesti menossa. Varo karvakäsiä!

 

Post a Comment

<< Home