Wednesday, June 04, 2008

Malli: Fad Classic Knit and Tonicista
Lanka: Novita Tennessee (menekki n 250 g)
Puikot: 3,5 ja 4,5 mm knitpicksiläiset*

Sarjassamme ... mut tulipa tehtyä. Olis pitänyt uskoa Ravelryn kuvia, että toi mallineule - joka oli muuten tuskaisen hidas neuloa - ei imartele, ellei satu ihte olemaan ihan slimmi. Ehkä joskus toiste jostain vähemmän halkeilevasta langasta...

Wendyn mallien tapaan tämäkin neuleohje oli ylhäältä alas neulottava ja siksi ihan kiva. Maltoinpa neuloa riittävän pitkäksi ;) Odottelen innolla hänen tulevaa kirjaansa.

*Muuten ihanien puikkeloisten liittymäkohta tahtoo edelleen löystyä siinä vaiheessa, kun neuleella alkaa olla painoa. Onks muut Knit Picks -pyöröseteillä neulovat keksineet tähän jonkun ratkaisun??

5 Comments:

At 9:47 PM, Blogger Markka said...

Kyllä mulla ne puikot pysyy ihan hyvin kasassa ku kiristelee sillä mukana tulleella kiristimellä aina välillä.

 
At 10:40 PM, Blogger Villasukka said...

Kaipa minä jo liittäessä kiristän ne niiiiin tiukkaan, koska ei tarvitse kiristellä välillä eikä silti löysty. Ei ainakaan tähän mennessä.

 
At 3:09 PM, Blogger Oranssi said...

Tosiaan kannattaa käyttää sitä mukana tullutta tikkua. Tai hätätap. jotain muuta piikkiä. (Hakaneulan neula oli ihan pätevä, kokeiltu on.) Menee huomattavasti tiukempaan.

 
At 8:48 PM, Blogger laurar said...

markka: No sepä just et miten välttyisi siltä kiristelyltä ;) Ehkä ei millään.

villasukka: Täytynee siis kiristää tiukempaan

rva oranssi: Joo, kyllä mä hoksasin (aikani hampaita kaivettuani, hehhehhee) että mitä varten ne tikut kuuluvat settiin.

 
At 1:01 PM, Blogger Hasbu said...

Minäkin kiristelen heti littäessä ne niin tiukkaan, että eivät sitten kesken enää löysty. Ja lopuksi availen niitä hampaat irvessä.

 

Post a Comment

<< Home