Sunday, November 04, 2007

Tää on niistä valkoisista rojekteista se josta piti loppua lanka. Juu loppu ja ihan kesken.
Kipuapuista lämmikettä tulollaan siis olkapääleikkaukseen jonottavalle isukille. Upside-down jotta tulis oikeanmittainen. Parantaisikohan tää niskan ja selänkin sitte..? Lankaa pitäs saaha lissää viimeistään messuilta.

Bumerang jatkaa uskollisena mannekiinina. Tää on valkoisista objekteista se joka piti kursia kokoon. Ja nyt ymmärrän miks vetkuttelin..
Starsky jäi ilman banaanipuu-kuvioitaan, sillä ne olisivat jääneet pienimmässä(!!!) koossa kädentien muotoilujen alle ja se näytti toosi rumalta. Pienimmästä koosta huolimatta nutusta tuli hillitön säkki ja ajattelin tyrkyttää tätäkin joulupukin konttiin tai vaihtoehtoisesti lahdata takaisin lihoiks koko neuleen, sillä luonnonvalkoinen Isoveli on aikas ihanan muhkea lanka.

Ja viimeisenä valkoisista se, joka vaati malttia istua persuuksillaan:
Neuletapaamisessa pari kaveria kyllä koitti sanoa, et eikä olis aika alkaa jo kavennukset. Jep, jep. Pipa vähän venähti kun vilautin sille höyryrautaa kurittomimpien silmukoiden tasoittelemiseksi. Vakuutin armakselle, että sitä voi ihan hyvin rytätä vähän tuollai niskanlämmittimeksikin. Lankana Vuorelman Veto.

Kaima-lanksut loikkasivat eilen puikoille..
..ja jalostuivat parissa tunnissa lämmikkeeksi työkalenterilleni. Vähän viurottaa, mut nytpä tiedän mitä tehdä puuvillaisessa kesäversiossa toisin :) Joo-o, esim. armaksella on työmenot kommunikaattorissa, mutta mulla on vielä tällainen aataminaikainen ajanvarauskirja. Enkä mä aio luopua siitä ikuna :)

Jos kaikki yllä esitellyt ovatkin vähän sinnepäin, ni puikoillapa onkin - yllätys, yllätys - Novitan kampanjalanka Tiinaa, ja siitä tulloo aivan ihana musta neuletakki. Nih. Ihania tällaiset piitkät, löysät pyhät.

2 Comments:

At 4:27 PM, Blogger emilia said...

onpas tyylikkäät kannet! ... ja kaikkea muutakin kivaa oot saanu aikaiseksi. ite kanssa tuosa aattelin, että tuplapyhät tuntuvat jotenkin pidemmältä ja rennommalta viikonlopulta.

 
At 7:10 PM, Blogger Jenni said...

Sulla on taas vaikka mitä tehtynä!

Millä puikoilla muuten neuloit tuota Lauraa? Mä tein sitä yhtä paitaa nelosilla, mut tulee ihan peltiä...

 

Post a Comment

<< Home