Wednesday, October 31, 2007

Armaksen isäpuolella oli synttärit pari viikkoa sitten. Koska taloudessamme asuu kaksi hyvin hajamielistä ihmistä, avoappi sai synttärinään kerän hetkeä aikaisemmin ostettua lankaa ja lupauksen, että lahjaa jalostetaan vielä vähän:

Ihan perinteiset sukat ihan perinteisestä 7 veljeksestä, jonka raitaväri oli saajalleen just sopivan metsäinen. Kantapään kavennus on ranskalainen ja kantalapussa joka toinen silmukka on oikealla puolella nostettu purlwise ja wyib, eli oikealta vasemmalle ja lanka takana. Kärkikavennukset ovat mallia säde.

Kun kerran pääsin vauhtiin 7 veljeksen ja 3,5 mm puikkojen kanssa, ni puikoille loikkasivat samointein Kertut.

Näyttävät, mutta nopea ja helppo malli. Kuvaa oli pakko vähän säätää, ettei sukat näytä kahdelta tummalta mötiltä. Pukinkonttiin taitavat päästä nämäkin.

Kauhistuin äsken tajutessani, että mulla on puikoilla tai muuten vaiheessa neljä eri valkoista juttua + lukematon määrä kaiken muunvärisiä rojekteja. Valkoisista yks on pipa joka valmistuis jos vaan jaksais istua persiillään. Toisesta loppuu lanka ihan kohta, kolmas on ollut telakalla ihan luvattoman pitkään ja neljäs pitäs kasata, yök. Joulupukki, jos mietit mitä toisit mulle niin voit käydä Pilvin blogissa katsomassa vähän vinkkiä.


1 Comments:

At 9:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Uteliaisuus iski ja kävin Pilvin blogissa ja kommentoin sinne, käy lukeen kun en viitsi samaa kommentoida sulle;)

 

Post a Comment

<< Home