Tuesday, September 11, 2007

Hyvvee iltaa. Täällä on neulottu illasta toiseen eikä silti oo saatu valmista kuin yhden huivin huitulan verran. Eikä sitäkään passaa vielä esitellä tän enempää.
Päällä poseeraavista langoista (kokenillilla värjättyä Raumalta ja Blissiä Lankabaarista) olis tarkoitus tulla huiviin rimmaavia asusteita, pipa tai baskeri ja tumput, ehkä kynsikkäätkin.

Petroolinutun kappaleet ovat olleet valmiit jo toista viikkoa, mutku mua ei huvita yhdistellä niitä. Ja sen hetken ku huvittaa, ni sit sen jälkeen niska jumittaa, höh. Kohta kuitenkin alkaa olla ihan oikeesti tarvetta sen kaltaiselle lämpöiselle nutulle, joten josko koittas saada sitä valmiiksi... Yksi kappale harmaita villasukkiakin on tällä välin valmistunut, esittelen kaurapuurosukan sitku hällä on parikin.

Muuta tällä välin tapahtunutta:
- kadulta löydetty kympin seteli
- hankittu puoli kiloa harmaata silkkivillaa...
- aloitettu jooga moonen vuoden tauon jälkeen
- saatu kommenttia lankakeristä, joita putoaa kaapista päähän kun sieltä kaivaa syksyisempää palttoota. Nää nimenomaiset kerät huusivat Staaarskyyyy....
- saatu vakituinen työpaikka unelmatyössä kuntasektorilla, jossa leipä on piitkä mutta kapoinen. Onneks mä tykkään patongista :)

13 Comments:

At 10:33 PM, Blogger Anna said...

Onnittelut työpaikan johdosta! Koulua, työth, väestövastuuta, ksh:sta, äitiyttä vai lapsia? Mä vaan jatkan terkkarin uraa kotiäitinä, kun pikkukakkonen varmaan synnytetään keisankeikkauksella (niinku kaveri asian nimesi) parin viikon päästä.

 
At 10:35 PM, Blogger Susanna said...

kaikkiin kohtiin lienee voi onnittelut sanoa ;).

 
At 10:40 PM, Blogger laurar said...

Kiitoskiitos.

Anna: Lapsia ja koulua.. Nyt kun sais vielä vähän sisustustelumäärärahoja Ikeaan tuhlattavaksi :)

 
At 10:44 PM, Blogger Anna said...

Oi mikä unelmatyö! Mun haave ois kouluterkkari, mutku tän seudun kouluth:t on niin nuoria, että menee iäisyys ennenku pääsevät eläkkeelle. Mut mähän voin sitä ootellessa sit tehdä vaan noita lapsia... *huono vitsi :D*

 
At 10:57 PM, Blogger heidi said...

Onnea työpaikasta!

 
At 11:10 PM, Blogger emilia said...

onnittelut työpaikasta! samaa julkista leipää sitä itsekin haukkaillaan ja täytetyt patongit ovat tosijees :) itekin tuli tehtyä jo ihan tarpeeksi pätkiä ennen tätä työpaikkaa.

mulla kanssa odottaa puoliks koottu ik:n hedgerow coat tossa koneen vieressä...

 
At 12:31 AM, Anonymous Anonymous said...

Onnittelut työpaikasta. Itsellä siintää toiveissa äitiysneuvola, mutta ainakaan vielä ei ovet aukene ilman lisäkoulutusta, vaikka muuten raskaanolevan hoitotyöhön erikoistutaankin. Kiitos väestövastuun :(

 
At 8:29 AM, Blogger Perhoneito said...

Onnittelut työpaikan johdosta! Itse vielä katellisena yritän etsiä omaa unelmien työtäni.

 
At 8:55 AM, Blogger Unknown said...

Paljon onnea vakituisesta työpaikasta!

 
At 9:45 AM, Blogger Hasbu said...

Paljon onnea työpaikasta!

 
At 3:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Onnea työpaikan vakiintumisen johdosta! Kiva kuulla, että muutkin viihtyvät kapean ja pitkän "leivän" parissa :)

 
At 3:37 PM, Anonymous Anonymous said...

Onnea työpaikan johdosta! Toivotteleepi blogisi vakituinen lukija harvemmin vaan kommentoin. Samalla alalla täälläkin työskennellään.

 
At 9:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Onnittelut vakipaikasta!

Siitä neuletapaamisesta, kyselinkin siitä jo aiemmin. Mutta onkos se nyt keskiviikkona klo 17? Mutta mikä se paikka oli ja mistä teidät sieltä löytää? Jos sitä uskaltais ja jaksais työpäivän jälkeen mukaan.

 

Post a Comment

<< Home