Sunday, August 19, 2007

Editti: Latasin kuvan uudelleen, kun hän ei kuulemma halunnutkaan näkyä.
Muistatteks vielä flamingon oksun? Ostin Teddyt kohta kaks vuotta sitten Tammelan VapaaValinnasta, muistan kun olin siellä lähellä yhdessä sijaisuudessa. Se oli vähän ennen verkkoponchojen lopullista läpimurtoa (niitä oli Haiharan markkinoilla muuten vieläkin!) ja mullakin oli mielessä tämä. Langalla kesti kuitenkin puoltoista vuotta neuloutua miksikään ja melkein puol vuotta kasautua neuleeksi.

Lanka: Teddy, vajaa 500 g
Ohje: Tää, Novitan nuorisoliitteestä syksyltä 2005 (ohje on ängetty myös S'nB:n kotomaiseen versioon Neulojan Käsikirjaan)
Puikot: 8mm
Omat modaukset: Aloitin etukappaleiden kavennukset muistaakseni myöhemmin kuin ohjeessa, ettei kaula-aukosta tulisi niin antavainen ja nauhat neuloin omasta päästä parhaaksi näkemääni kohtaan.
Comments: Plääh. Noh, tässäkin pitäs tareta. Lanka vaan on ihan kauheeta: kirjavaa, hiostavaa, pörröistä ja assosiaatio verkkoponchoihin on väistämätön. Neuleen mallissa itsessään ei oo liiemmin vikkaavikkaa. Jos vaan lanka olis joku muu :) Oli muuten ehkä ensimmäinen kerta, kun neuloin samanvärisellä langalla kuin mitä ohjeessa oli käytetty - muttei viimoinen...


7 Comments:

At 10:27 PM, Anonymous Anonymous said...

Toihan on kiva! Paljon parempi ku ohjeessa!

 
At 10:37 PM, Blogger Johanna said...

On se kyllä huomattavasti kivemman näköinen kuin verkkoponchot!! Mutta ymmärrän mielleyhtymän hyvin.

Ai että tosiaanko niitä edelleen oli Haiharassa? Huh.

 
At 9:39 AM, Anonymous Anonymous said...

Mulla on puikoilla täsmälleen sama Sannan palmikkohuppari ja vielä täsmälleen samasta petroolista Woolista. (Oli -50% poistoalessa!) Ollaankin sitten ihan samiksia kaikki kolme. :D

 
At 11:10 AM, Anonymous Anonymous said...

Mukavan lämpöseltä näyttää. Toivottavasti ei nukkaannu kamalasti käytössä. Kuva ei muuten aukene klikatessa suuremmaksi, tulee vaan teksti Teddy.jpg.

 
At 3:10 PM, Blogger Sini said...

Kylläpäs sä väännät nopeeseen tahtiin taas neuleita! Mun samanmoinen teddy-kietsu on edelleen täysin käyttämätön ja majailee jossain vaatekaapin perimmäisissä uumenissa. Jospa ensi talvena olisi jossain vaiheessa niin kylmä, että sitä voisi hikoilematta käyttää :-)

 
At 10:37 AM, Blogger heidi said...

Miksiköhän kuva ei näy safarilla surffaillessa? Kysymysmerkki vain keskellä ruutua killuu.

 
At 4:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Ei näy kuva täälläkään, kolmella eri selaimella kokeilin jopa... :(

 

Post a Comment

<< Home