Wednesday, July 04, 2007

LOMA

Eli mitä puuhais Laura?

Siivois vaatehuoneen. Mutta nytpä se on tehty. Sitä paitsi vuokranantajalta tuli lappu, että ilmastointiräppänät puhdistetaan tässä kuussa. Lapussa oli mainittu, että räppänöille on oltava esteetön pääsy ja fiksusti kerrottiin myös, että räppänä pitäisi löytyä kyökistä, suihkusta ja vaatehuoneesta. Kääk, ajattelin tuon viimosen kohdalla mut löytyipä sekin onneks.

Olis huollattavinaan vanhan, mutta saiskin kokonaan uuden luurin. Nyt vois alkaa taas käyttää tuota suojapussukkaa.. Vanha luuriparka koki mm. auton alle päätyneen ilmalennon Prisman pihalla. Sateessa. Tätä en tietty muistanut huollon muutenkin nyrpeälle tädille kertoa.. :)

Kahvittelis sisätiloissa. Hyi, hyi. Näillä keleillä.

Neulois Zetoria, mutta sekois silmukoissa useasti Vin Dieselvahdatessaan. Yleensä tuollaiset pelottavan näköiset kaljupäät eivät mua kiehdo, mut Vin'ssa on jottai. Karismaa.


Vastaanottais työajalla Vuorelmalta tilatun läjän bambupuikkoja ja räjähtäis huomatessaan, että yhdet puikot on vaihdettu ilmoittamatta addeista inoxeihin(!) ja että yhdet (ennakkoon maksetut(!!!) puikot ovat jääneet vallan saapumatta. Nooh, Vuorelmalta puhelimeen vastannut kiltti täti lupasi laittaa tilille hyvitystä paitsi puuttuneista, myös vääränmerkkisistä puikoista ja myönsi itsekin ettei inoxit vastaa addeja.

Bongais Tiimarista pinkkejä puuhelmiä ja keksis haluta kassin. Inspistä mm. Vilmalta ja Jatalta.

Shoppais varvassläpärit (ylimmässä kuvassa), mut mis on mun compeedit?!

Lähtis rannalle ->

7 Comments:

At 1:50 PM, Blogger Salanimi said...

Mieletön idea nuo kassin pinkit kahvat! Ihana!! Tahtoo!!

 
At 7:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Mistä langasta tuota Zetoria olet tekemässä?
Mulla on se suunnitelmalistalla ja mietin vielä sopivaa lankaa.

 
At 7:44 PM, Blogger laurar said...

mewril: Kaksinkertaisesta Merinosilkistähän ma. Tuskaista, mut ilmavaa.. :)

 
At 7:47 PM, Blogger antitäti said...

Muistelen työsi liittyvän rokottamiseen - olenko oikeassa :)? Tarvitsisin mahdollisesti haastateltavan yhteen lastenkirjastojuttuun, joten voisitko ottaa muhun yhteyttä? Pirkkalan sivuilta löytyy mun sähköposti... Vaikka sitten loman jälkeen!

 
At 9:49 PM, Blogger Vilma said...

Loistavia lomatekemisiä kaikki! Tai ehkä mä en syttyis vaatehuoneen siivoomisesta, koska oma on aivan pommi... :D

 
At 8:48 AM, Blogger Kaisa said...

Kylläpä se Wetter nyt munii! Mun langat meinasivat jäädä saapumatta kokonaan...

 
At 9:53 PM, Anonymous Anonymous said...

kivoja töitä sulla! uusimmassa sk:ssa oli sellaiset varvassandaaleihin tarkoitetut varvassukkajutut (mahdotonta selittää), jotka ilmeisesti estää hiertämistä. Mun pitäis ostaa ensin varvassandaalit, että voisin tehdä sellaiset ;)

 

Post a Comment

<< Home