Saturday, June 30, 2007

Kyl Raum o ain Raum

Eka kesälomamatka tehtynä ja kyl Raum oli ihan ennallaan - pieni, idyllinen, ripauksella sellun tuoksua :) Tiinan ja Kirsin vinkkejä seuraten päädyin Päkäpirttiin, jonka pitäjä Soile Pirppu osoittautui aivan mainioksi. Marssin pirttiin jo ennen aamukymmentä hänen perässään, kun hän oli vasta avaamassa puotia. Hypistelin kaikkea ja höpöteltiin monenmoista. Kerroin et paljoa ei voi ostaa, kun ollaan prätkällä liikenteessä. Avulias kauppias neuvoi kietomaan vyyhdit kaulaan ja kertoi itse postittaneensa polkupyöräreissussa pyykit edeltä saadakseen tilaa löydöille :) Kun olin lähdössä kipaisemaan automaatilla (lasten visa ei käynyt), tulin vielä kysyneeksi et mitäs tuolla yläkerrassa on. Kasvivärjättyjähän siellä..

Vasemmalla kokenillilla värjättyä ja oikealla ihan luonnonväristä suomenlammasta. Vasurin matsku on Pirtiltä ja oikeanpuoleinen on omistajatteren omista lampaista, joita ei tosin ole ollut enää neljään vuoteen - lankaa kuulemma riittää yhä.

Suomen kesä yllätti taas niin hyvässä ku pahassa. Ilma oli suurimmaksi osaksi lämmin, mutta kotimatkalla saatiin nauttia kahdestakin kunnon sadekuurosta. Kakspyöräisen perheenjäsenen kyydissä kesäsateet ovat pikemmin ikäviä kuin virkistäviä, mutta nyt on hyvä olla teekuppi kädessä ja kuivat villasukat jalassa. -Formuloita? -Kyllä kiits.

Ps. Herra Jonesin biffit olivat njam, mut palvelu ruuhka-aikaan hidasta ja hajamielistä.

2 Comments:

At 3:50 PM, Blogger Markka said...

Hmm, näyttää olevan aika perusilmiö täällä neuleblogeissa että matkojen reitit suunnitellaan "hups, miten sattuikin"-vahingossa lankakauppoja silmällä pitäen :)

 
At 7:01 PM, Anonymous Anonymous said...

Hei, nythän ois melkein hyvä syy matkustaa Raumalla katsomaan kavereita! Ihanan väristä tuo luonnonvärinen villalanka!

 

Post a Comment

<< Home